Life

Probleme mari la Antena 1! Show-ul urmărit de mulți români a fost întrerupt. Fanii, debusolați

Antena 1 are tot mai multe reproșuri din partea publicului reality-show-ului Mireasa. Emisia live a fost întreruptă! Care sunt explicațiile?
25.06.2023 | 15:49
Probleme mari la Antena 1 Showul urmarit de multi romani a fost intrerupt Fanii debusolati
Fanii Antena 1, nemulțumiți după ce show-ul lor preferat a fost întrerupt. Foto: Antena Play
ADVERTISEMENT

Antena 1 are de ”pătimit” din cauza nemulțumirilor tot mai dese care vin din partea telespectatorilor Mireasa.

Emisiunea de la Antena 1 care și-a întrerupt live-ul. Fanii Mireasa, cu buzele umflate

De data asta nu mai vorbim despre ce s-a difuzat pe post ori despre alte conflicte sau controverse iscate de trecutul anumitor concurenți. Niște probleme tehnice au reușit să îi înflăcăreze sâmbătă seara, pe 25 iunie 2023, pe urmăritorii fideli ai show-ului.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Mireasa, difuzată de Antena 1 și Antena Stars, poate fi urmărită live, 24 din 24, pe platforma Antena Play. Casa în care locuiesc concurenții este împânzită de zeci de camere. Acestea transmit în mediul online tot ce se petrece la Buftea.

În fiecare sâmbătă seara, în casă se dă câte o petrecere. Party-urile, sunt de departe, cele mai așteptate de către fanii show-ului. Asta întrucât atunci au loc cele mai multe evenimente. După cum se știe, în urma unui păhărel, concurenții încep să-și dea frâu liber sentimentelor, să spună vrute și nevrute. Pe ringul de dans se nasc, ca la orice bairam, gelozii și răsturnări de situație demne de serialele turcești.

ADVERTISEMENT
antena 1
Mesajul postat de Viperele Vesele în urma situației cu care s-a confruntat Antena 1 sâmbătă seara

Viperele vesele au comentat problemele tehnice și acuză o mare înșelătorie

Cei care abia au așteptat să vadă petrecerea de sâmbătă au avut parte de o surpriză neplăcută. Emisia online a reality-show-ului de la Antena 1 a fost întrerupăt brusc. Fix când era lumea mai dragă. Motivul? Au existat niște probleme tehnice!

Fanii au sărit ca arși pentru că nu au putut vedea ce fac preferații lor în casă. Și de această dată, Viperele vesele s-au sesizat și au postat pe pagina de Instagram mesajele pline de revoltă ale telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă seara, abonații Antena Play ar fi trebuit aibă posibilitatea de a vedea petrecerea din casa Mireasa, în direct, pe Antena Play. Ceea ce nu s-a întâmplat!

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, s-a postat un mesaj prin care se încearcă explicarea acestei neplăcute situații față de miile de abonați ai Antena Play. Cei cărora, în loc de petrecere, li se oferă scuze.

ADVERTISEMENT

Realitatea este că noi, sutele sau chiar miile de abonații ai Antena 1/ Antena Play, foarte mulți din această comunitate, Viperele Vesele, am plătit lunar pentru un serviciu continuu/neîntrerupt. Serviciu care… constatăm, că NU ni se oferă, astfel cum contractual se stipulează.

În atare condiții, în calitate de plătitori de abonamente pentru aplicația Antena Play, considerăm că suntem în măsură să ne considerăm victimele unei înșelătorii”, scriu Viperele vesele.

ADVERTISEMENT