Life

Scandal uriaș la Mireasa chiar înainte de finală! Mama unei concurente a explodat de nervi!

Scandal răsunător la Mireasa cu doar două săptămâni înainte de finală! Producția și Simona Gherghe sunt iar în vizorul fanilor show-ului!
22.06.2023 | 16:15
Scandal urias la Mireasa chiar inainte de finala Mama unei concurente a explodat de nervi
Un nou scandal la Mireasa, înainte de finală. Foto-montaj FANATIK. Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Mireasa e pândită de scandaluri chiar și cu puțin timp înainte de marele deznodământ al acestui sezon, cel de-al șaptelea.

Scandal la Mireasa, cu doar două săptămâni înainte de finală

Gesturile de tandrețe dintre Maria și Antonio, unul din cuplurile preferate ale telespectatorilor, sunt apărate de cei care cred că producătorii tratează poveștile din casă cu dublă măsură!

ADVERTISEMENT

În ediția care a avut loc pe 21 iunie 2023 a emisiunii Mireasa, mama concurentei Maria a intrat în direct prin telefon, nervoasă! A fost extrem de revoltată față de modul în care s-a dezbătut apropierea dintre fiica ei și Antonio.

Aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de felul în care cuplul, iubit de mulți fani ai emisiunii, au fost atenționați în legătură cu modul în care își trăiesc iubirea în acest reality-show.

ADVERTISEMENT

Comunitatea Viperele Vesele s-a sesizat imediat! A sărit în apărarea celor doi porumbei. Viperele subliniază toate nemulțumirile exprimate de mama Mariei de la Mireasa!

Gesturile de tandrețe dintre concurenți, privite cu lupe diferite de Simona Gherghe?

Gesturile înflăcărate dintre Maria și Antonio au fost puse în oglindă cu imaginile, la fel senzuale, care au fost difuzate cu Mihai și Hatice. Vorbim despre cea mai controversată pereche a sezonului.

ADVERTISEMENT

„După ce trecutul concurentei Hatice a făcut obiectul protestelor publicului telespectator, în ediția din 15.06.2023, concurentul Mihai, partenerul Haticei, recunoștea, cu multă nonșalanță, că… timp de 3 ani, până chiar în ziua intrarii în casa Mireasa, a practicat prostituția masculină.

Mama Mariei acuza, pe bună dreptate, modul expeditiv și indulgent cu care subiectele legate de trecutul celor doi au fost dezbătute în emisiune. În schimb, Maria și Antonio sunt blamați. Sunt tocați sistematic pentru exprimarea pasională a sentimentelor lor”, notează, cu stupoare, Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Criticată a fost și Simona Gherghe, pentru prelegerea pe care le-a ținut-o celor doi amorezați. Prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a fost acuzată de ipocrizie. I se impută dublul standard atunci când vine vorba de manifestările înflăcărate ale sentimentelor tinerilor din concurs.

mireasa
Câteva din comentariile fanilor Mireasa legat de cum sunt tratația Antonio și Maria în emisiune. Capturi YouTube

Cuplul Maria-Antonio, pus la zid pentru înflăcărarea cu care își trăiește dragostea

„De asemenea, în ediția din 20.06.2023, moderatoarea Simona Gherghe, a confundat, probabil, casa Mireasa cu amvonul bisericii. A ținut cuplului Maria-Antonio predici de natură a inhiba manifestările amoroase dintre cei doi. A vrut a le induce un nefiresc sentiment de vinovăție. Nu putem să nu sesizăm o doză de ipocrizie în ceea ce o privește pe moderatoarea Simona Gherghe”, mai scriu Viperele Vesele.

Cât despre cine va câștiga acest sezon, Viperele Vesele spun că tot acest război care se duce între două tabere. Pe de o parte sunt fanii perechii Hatice & Mihai, pe cealaltă parte, cei ai cuplului Antonio & Maria. Se pare că lupta este strânsă între aceștia. Sau… Cel puțin așa ar lăsa Antena 1 să se înțeleagă. În realitate, zic Viperele, Antonio și Maria sunt mult mai iubiți.

„Îi transmitem moderatoarei, care pare a trăi într-un univers paralel. Publicul Mireasa continuă să fie extrem de ferm și de vocal pe toate rețelele de socializare. Spune un categoric NU prostituției, proxenetismului și moderatoarei emisiunii. Stop discriminării, rasismului și homofobiei! Realitatea este că publicul emisiunii, într-o proporție covârșitoare, susține și votează cuplul Maria-Antonio. Ceea ce ne face să anticipăm una dintre cele mai dezechilibrate lupte pentru preniu, din toate sezoanele”, spun Viperele Vesele.

Viperele Vesele notează că se pregătește o mare fraudă în finala Mireasa din 7 iulie 2023

Potrivit informațiilor paginii de pe Instagram, așadar, cuplul Maria și Antonio este mult mai susținut în realitate decât pare a se crede.

„Dacă încercarea Simonei Gherghe de manipulare a publicului telespectator a avut ca substrat încercarea de impulsionare a voturilor pentru această finală… Găsim, cumva, scuzabil gestul. Dacă moderatoarea a încercat să pregătească terenul pentru o eventuală săvârșire a unei infracțiuni de înșelăciune în finala emisiunii de către producători…

O eventuală scoatere din joben a unui alt cuplu câștigător decât cel mai votat de public prin sms, Maria-Antonio, îi reamintim, citandu-l pe Vasile Alecsandri. Și anume: “Poporul e bun. Poporul e răbdător… dar și răbdarea are margini”, au încheiat Viperele.

 

ADVERTISEMENT