Life

Probleme mari pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul tv s-a trezit cu întreaga curte distrusă

Liviu Vârciu a trecut prin momente de calvar. Prezentatorul tv a avut nevoie de răbdare o bună perioadă de timp având în vedere cele trăite.
03.01.2023 | 09:39
Probleme mari pentru Liviu Varciu Prezentatorul tv sa trezit cu intreaga curte distrusa
Cum a ajuns Liviu Vârciu să aibă întreaga curte distrusă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu trăiește într-adevăr o viață de vis, însă sunt și anumite lucruri despre care acesta nu a vorbit până acum.

Cum a ajuns Liviu Vârciu să aibă casa distrusă

Celebrul prezentator tv, care formează un cuplu cu Anda Călin, s-a trezit la un moment dat cu întreaga curte distrusă și se pare că autorul a fost chiar animalul său de companie.

ADVERTISEMENT

La fel ca și alte vedete din România, Liviu Vârciu iubește și el animalele. Se pare însă că prezentatorul tv nu a luat în calcul și anumite situații nu prea plăcute care se pot întâmpla.

Amintim faptul că Liviu Vârciu deține un câine din rasa Cane Corso de care este extrem de apropiat. Lucrurile nu au fost mai mereu așa între cei doi, iar asta o spune chiar omul care s-a ocupat de dresajul patrupedului.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu nu a avut de ales, așa că a fost nevoit să își ducă animalul de companie la un instructor canin, iar până atunci, lucrurile au fost extrem de dificile.

Mihai Nae, cel care s-a ocupat de animalul de companie al prezentatorului tv, a dat câteva detalii picante despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că animalul de companie al lui Liviu Vârciu i-a distrus două ceasuri prezentatorului tv și mai mult de atât, i-a distrus și curtea.

”Ares este un nebun de Cane Corso, dar și un exemplar superb, care i-a distrus curtea, a reușit să îi distrugă și vreo două ceasuri”, a dezvăluit instructorul canin.

ADVERTISEMENT

Final fericit pentru Liviu Vârciu și Ares

Mihai Nae a avut de muncă cu Ares însă nu a renunțat niciodată. El a mai dezvăluit că au fost momente în care Liviu Vârciu îl suna disperat pentru că nu știa ce să mai facă.

Se pare însă că în final, lucrurile s-au aranjat, iar odată cu trecerea timpului, Ares și Liviu Vârciu au început să se înțeleagă de minune.

”Pepe îmi este unul dintre prietenii de suflet care mi-a spus că o să mă distrez tare cu cei doi. Totuși, nu am crezut că va fi așa.

E greu de explicat cât de amuzante erau telefoanele de disperare ale lui Liviu, când îl supără superbitatea de cățel.“, a mai povestit Mihai Nae, pentru ciao.ro.

În prezent, Ares și Liviu Vârciu se înțeleg de minune, animalul de compania a învățat comenzile de bază, a mai adăugat instructorul, iar acesta are mari șanse să fie și ”campion”, susține el, având în vedere cele întâmplate.

Amintim că recent, Liviu Vârciu s-a confruntat și cu o serie de probleme de sănătate. Se pare că după ce a avut COVID, au mai fost simptome care l-au urmărit pe acesta.

ADVERTISEMENT