Life

Probleme pentru Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image. Magazinul care dă câte 300 de lei clienților. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Magazinul care își premiază clienții la început de an. Ce trebuie să facă românii și ce condiții trebuie să îndeplinească dacă vor să pună mâna pe 300 de lei.
25.01.2024 | 20:34
Probleme pentru Lidl Kaufland Carrefour si Mega Image Magazinul care da cate 300 de lei clientilor Ce conditie trebuie sa indeplineasca
Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe banii de la Auchan. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea, Freepik
ADVERTISEMENT

Începutul de an vine la pachet cu o mulțime de surprize și promoții pentru cei care adoră să facă cumpărături. Magazinele se  întrec în oferte, dar se pare că doar unul a reușit să se detașeze dintre toate.

Auchan, un concurs pe inima românilor

Românii împătimiți de cumpărături știu foarte bine că luna ianuarie este luna ofertelor. Cei care au trecut zilele acestea prin magazine, sigur au observat că la unele produse prețul este imbatabil.

ADVERTISEMENT

De departe, cel mai vizitat magazin din ultimele zile este Auchan și pe bună dreptate. În luna ianuarie, retailerul a avut una dintre cele mai bune oferte pentru românii pasionați de cafea și ceai.

Pentru Auchan, aproape că a devenit tradiție ca, în fiecare an, să organizeze un târg al ceaiului și al cafelei. Participante la acest târg sunt toate unitățile Auchan din întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, târgul de cafea și ceai aduce în atenția românilor sute de sortimente ale celebrelor băuturi. Nu doar că este vorba despre tipuri de ceai și cafea unice, dar și prețul lor este unul avantajos.

În ce constă premiul oferit de Auchan la început de an

Dar, surprizele celor de la Auchan pentru clienți nu se termină aici. Românii mai au la dispoziție doar 3 zile pentru a se înscrie la un concurs a cărei miză este de nerefuzat. Mai exact, 300 de lei pentru o simplă postare.

ADVERTISEMENT

Potrivit mesajului postat pe pagina oficială a supermarketului, cei care aleg să se înscrie în concurs trebuie doar să facă o poză în care să surprindă cum prepară cea mai bună cafea.

Românii care sunt tentați de acest concurs trebuie să încarce poza în secțiunea de comentarii a postării respective. Această regulă se aplică doar în cazul celor care se înscriu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cei care se înscriu la concurs pe Instagram, trebuie posteze imaginea pe feed sau pe story și să eticheteze contul oficial Auchan. Aici, treaba lor s-a încheiat.

Concursul mai durează până pe 28 februarie, așa că românii mai au foarte puțin timp la dispoziție. Câștigătorii celor trei Vouchere de Fidelitate vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe 29 ianuarie.

ADVERTISEMENT