News

Probleme pentru ministrul rus al Apărării. Serghei Șoigu ar fi suferit un atac de cord 

Probleme pentru ministrul rus al Apărării care ar fi suferit un atac de cord. Serghei Șoigu a ajuns la Terapie Intensivă și starea lui este una gravă.
14.04.2022 | 14:54
Probleme pentru ministrul rus al Apararii Serghei Soigu ar fi suferit un atac de cord
Probleme de sănătate pentru ministrul rus al Apărării. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru ministrul rus al Apărării. Serghei Şoigu ar fi suferit un atac de cord masiv. Informația a apărut de la disidentul rus Leonid Nevzlin, un om de afaceri care locuiește în Israel.

Ce se întâmplă cu ministrul rus al Apărării

„Şoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supravieţuieşte. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate.

ADVERTISEMENT

Există zvonuri că atacul de cord nu ar fi putut avea loc din cauze naturale”, a postat acesta pe o rețea de socializare.

Mai mult decât atât, afaceristul a transmis că în Rusia au fost arestaţi douăzeci de generali. Cu toții sunt suspectaţi de deturnare de fonduri alocate pentru pregătirea războiului din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în 2014, militarii ar fi sustras din banii pe care Vladimir Putin i-a alocat pentru pregătirea unei invazii pe scară largă în Ucraina.

“Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari alocaţi de Putin pentru pregătirea blitzkrieg-ului (război-fulger, n.r.) au fost furaţi”, a mai zis Nevzlin.

ADVERTISEMENT

Interesant este că nu e prima oară când despre ministrul rus al apărării se spune că a ajuns pe un pat de spital sau s-a retras din câmpul muncii. În luna martie, acesta nu a apărut în public timp de 13 zile, ceea ce a stârnit un val de zvonuri despre sănătatea lui.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, Shoigu a fost văzut la înmormântarea lui Jirinovski, un apropiat de-al președintelui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT