Sport

Probleme pentru Rapid în Antalya! Unul dintre jucători a părăsit cantonamentul accidentat: „S-a întors în țară”

Rapid are noi probleme de lot din cauza accidentărilor. Unul dintre jucători a părăsit cantonamentul din Antalya și s-a întors în România pentru investigații.
10.01.2024 | 13:53
Probleme pentru Rapid in Antalya Unul dintre jucatori a parasit cantonamentul accidentat Sa intors in tara
Unul dintre jucătorii Rapidului a părăsit cantonamentul din Antalya din cauza unei accidentări. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid nu scapă de accidentări nici în Antalya. Mijlocașul Xian Emmers a părăsit cantonamentul și s-a întors de urgență în România pentru mai multe investigații medicale. Recuperarea belgianului nu a decurs conform așteptărilor.

Probleme pentru Rapid în Antalya! Xian Emmers a părăsit cantonamentul accidentat: „S-a întors în țară”

Rapid este în plină pregătire în cantonamentul din Antalya. Formația lui Cristiano Bergodi a disputat deja două partide amicale cu Sakaryaspor (3-3) și Sabah (1-2). Perioada de pregătire a „alb-vișiniilor” a fost dată peste cap de o veste proastă.

ADVERTISEMENT

Deși s-au bucurat de revenirea cu gol a lui Albion Rrahmani, giuleștenii s-au lovit de o recidivă a accidentării lui Xian Emmers. Mijlocașul belgian a suferit o accidentare încă din luna octombrie 2023, însă echipa de sub Podul Grant a fost optimistă în ceea ce privește recuperarea.

În cele din urmă, Xian Emmers a simțit din nou dureri și a părăsit cantonamentul din Turcia. „Recuperarea lui Xian Emmers nu a decurs cum ne-am fi dorit, jucătorul belgian simțind din nou dureri la articulația degetului mare de la piciorul drept.

ADVERTISEMENT

Xian a părăsit cantonamentul din Turcia și s-a întors în țară pentru mai multe investigații medicale”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la Rapid. În acest sezon, Emmers a adunat 8 partide în SuperLiga pentru Rapid, reușind să marcheze un gol.

Giuleștenii erau optimiști în privința lui Xian Emmers

Astfel, Xian Emmers urmează să rateze primele meciuri oficiale ale Rapidului din 2024. În prima etapă, formația antrenată de Cristiano Bergodi dă piept cu FC U Craiova 1948. Inițial, giuleștenii au anunțat că pe lângă Rrahmani, Xian Emmers și-a revenit după accidentare.

ADVERTISEMENT

Totodată, Claudiu Petrila va rata primele meciuri ale Rapidului din 2024, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Atacantul adus de Rapid de la CFR Cluj a suferit o ruptură musculară în duelul cu Universitatea Craiova, de la finalul lunii octombrie 2023, scor 2-0.

Jucătorul de 23 de ani va sta pe bară cel puțin încă două săptămâni. Ulterior, Petrila va fi integrat treptat în echipa „alb-vișiniilor”. Totuși, Rapid nu duce lipsă de soluții, deoarece echipa finanțată de Dan Șucu i-a achiziționat în această iarnă pe Krasniqi, Hasani sau Burmaz, toți cu profil ofensiv.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic. Giuleștenii îi mai au în zona mediană pe Alexandru Ioniță II, Mattias Kait, Răzvan Oaidă,  Alexandru Albu, Omar El Sawy și Cătălin Cîrjan.

ADVERTISEMENT