Sport

Rapid – Sakaryaspor 3-3, în primul meci amical din cantonamentul din Antalya. Rrahmani, revenire cu gol! Video

Rapid a remizat cu Sakaryaspor, scor 3-3, în primul meci amical din cantonamentul din Antalya. Albion Rrahmani a revenit cu gol.
06.01.2024 | 17:43
Rapid  Sakaryaspor 33 in primul meci amical din cantonamentul din Antalya Rrahmani revenire cu gol Video
Rapid a remizat cu Sakaryaspor, scor 3-3, în primul amical al giuleștenilor din Antalya. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
06-01-2024
13:51

Sakaryaspor - Rapid 3-3 (Del Valle 25, Kurt 51, Menderes 85 / P. Iacob 49, pen. Rrahmani 72, aut. Donkor 80)

Vezi meciul în direct aici. 

FINAL DE MECI. Remiză spectaculoasă pentru Rapid la primul amical din Antalya. Formația lui Cristiano Bergodi a terminat la egalitate, scor 3-3, duelul cu Sakaryaspor. Albion Rrahmani, revenit pe teren, a înscris dintr-un penalty obținut tot de el. 

Min. 89: Robert Bădescu, ratare uriașă singur cu portarul.

Min. 85: GOOL Sakaryaspor! Centrarea excelentă din corner a fost reluată la colțul lung de Menderes. Mingea intră în poartă. 

Min. 80: GOOL Rapid! Papeau centrează de pe partea dreaptă, iar turcii trimit în propria poartă. 

Min. 75: Încă o ocazie mare pentru Rrahmani. Șutează din careu milimetric pe lângă bară.

Min. 72: GOOL Rapid! Rrahmani este faultat în careu, iar arbitrul dictează penalty! Atacantul kosovar înscrie fără probleme cu un șut pe centrul porții. 

Min. 67: Din nou gafă in defensiva Rapidului. Turcii ratează o ocazie uriașă și trimit în bară cu poarta goală.

Min. 61: Cristiano Bergodi l-a introdus în teren pe Albion Rrahmani. Este prima apariție a atacantului de 23 de ani după accidentarea suferită la naționala Kosovo pe 12 octombrie 2023. 

Albion Rrahmani a revenit pe teren la Rapid. Foto. FANATIK.
Albion Rrahmani a revenit pe teren la Rapid. Foto. FANATIK.

Min. 54: Funsho ratează din poziție de unu la unu cu portarul. 

Min. 51: GOOL Sakaryaspor! Kurt șutează din afara careului și îl învinge pe Virgil Drăghia.

Min. 49: GOOL Rapid! Papeau șutează din afara careului, iar mingea deviată de Paul Iacob intră în poartă. Cristiano Bergodi a efectuat numeroase schimbări. Drăghia i-a luat locul lui Moldovan în pauză, iar Onea, Cristea, Iacob sau Funsho au intrat pe teren. 

Min. 43: Ocazie mare de gol pentru Rapid! Șutul lui Alex Ioniță a fost respins în corner, după o fază construită excelent cu Soni. 

Min. 33: Borisav Burmaz a fost înlocuit cu Kevin Soni, în timp ce Alex Ioniță i-a luat locul lui Cătălin Cîrjan. 

Min. 32: Cătălin Cîrjan a avut o acțiune individuală excelentă și a șutat în bară din unghi. Mingea i-a revenit lui Florent Hasani, care a ratat din fața porții. Tot kosovarul i-a pasat lui Cîrjan înainte. 

Min. 25: GOOL Sakaryaspor! Turcii deschid scorul. Golgheterul Del Valle înscrie cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. 

Min. 15: Fără ocazii de gol după primul sfert de oră. Cele două formații se tatonează, cu turcii mai mult în atac. 

Min. 1: Partida a început! Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, este prezent la partida amicală a Rapidului. 

111

Sakaryaspor: Topaloglu – Ulgen, Donkor, Dikmen, Uzun, Rotman, Kurt, Akpinar, Roshi, Del Valle, Suleyman. Rezerve: Bostan, Aydin, Cevahir, Demir, Karakuzu, Kasongo, Kaya, Kilic, Menderes, Okyar, Sanli, Simon, Uzun, Yildrim. Antrenor: Tuncay Sanli. 

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Grigore, Borza – Oaidă, Albu – Hasani, Cîrjan, Krasniqi – Burmaz. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Rapid a ajuns la Belek pe data de 3 ianuarie, iar jucătorii lui Cristiano Bergodi sunt cazați la un complex de cinci stele. „Giuleștenii” vor disputa trei meciuri amicale, primul în compania lui Sakaryaspor din liga a doua a Turciei.

Rapid – Sakaryaspor, primul meci al stagiului de pregătire de la Belek

Rapid va juca la ora 16:00 (ora României) prima partidă de pregătire din cantonamentul de zece zile din sudul Turciei. „Alb-vișiniii” intră pe teren după trei zile de antrenamente, iar Ernal Krasniqi, Florent Hasani și Borisav Burmaz ar putea debuta în tricoul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Partida va putea fi urmărită de suporterii Rapidului și ceilalți microbiști în direct pe canalul oficial de YouTube al clubului, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook. Tot astăzi joacă în Antalya și FC Voluntari, care va întâlni pe MTK Budapesta.

Nu este însă singura partidă pe care Rapidul o va disputa în cantonamentul de la Belek. „Giuleștenii” vor mai juca două meciuri amicale pe 9 și 12 ianuarie. Meciul cu Sakaryaspor se va disputa la baza sportivă Sueno Belej.

ADVERTISEMENT

Cine este Sakaryaspor, adversara Rapidului

Sakaryaspor este o echipă care se bate pentru promovarea în prima ligă. Turcii sunt pe locul patru după 17 etape, cu 32 de puncte, la egalitate cu locul trei, Goztepe și la doar un punct de locul doi ocupat de Kocaelispor. Pe primul loc este Eyuspor cu 43 de puncte.

Lotul deplasat de Rapid în cantonamentul de iarnă

Portari: Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu

Fundași: Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Dragoș Grigore, Iulian Cristea, Andrei Borza, Christopher Braun, Răzvan Onea, Robert Bădescu

ADVERTISEMENT

Mijlocași: Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Kait, Xian Emmers, Claudiu Petrila, Jayson Papeau, Funsho Bamgboye, Cătălin Cîrjan, Alexandru Ioniță, Omar El Sawy, Ștefan Pănoiu, Florent Hasani, Ermal Krasniqi

Atacanți: Albion Rrahmani, Borisav Burmaz, Kevin Soni, Alexandru Stan.

Mișcări de trupe la Rapid. Pleacă Horațiu Moldovan?

FANATIK a aflat în exclusivitate că Horațiu Moldovan este dorit de Ludogorets, iar titularul din poarta naționalei României ar putea pleca în această iarnă de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a dezvăluit că Andrei Ciobanu a fost cedat la FC Voluntari. Mijlocașul central în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Poli Iași.

Unul dintre cei mai experimentați jucători ai Rapidului, Dragoș Grigore, ar putea pleca și el din Giulești. Fundașul central este aproape de un transfer la FC Botoșani, iar Valeriu Iftime a recunoscut interesul pentru jucător.

  • 3 meciuri amicale va disputa Rapid în Antalya 
ADVERTISEMENT