Life

Produse reduse la doar 1 leu în mall-urile din România. Ce poți cumpăra cu bani puțini în luna februarie

O mulțime de produse au fost reduse la doar 1 leu în mall-urile din România. Ce poți să cumperi cu bani puțini în luna februarie?
01.02.2024 | 08:05
Produse reduse la doar 1 leu in mallurile din Romania Ce poti cumpara cu bani putini in luna februarie
Produsele reduse la doar 1 leu în mall-urile din România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În luna februarie, o mulțime de produse au fost reduse la doar 1 leu în mall-urile din România. Astfel, clienții care vor să își schimbe ținutele cu bani puțini o pot face acum. E cea mai bună perioadă din an când vine vorba de prețuri.

Produse reduse la doar 1 leu în mall-urile din România

Este bine cunoscut faptul că la început de an, reducerile predomină pe piața din România și nu numai. Astfel, cu bani puțini poți cumpăra anumite produse pe care poate nu ți le permiteai până acum.

ADVERTISEMENT

Adevărul este însă că actualele prețuri reduse, ar fi, de fapt, prețurile reale, precizează economiștii. Astfel, dacă ajungem să cumpărăm o geacă redusă de la 600 de lei la 300 de lei, cel mai probabil aceasta este valoarea ei reală.

Și totuși ce produse sunt reduse la 1 leu în mall-urile din România? Cei de la observatornews.ro au aflat câteva promoții pe care orice client trebuie să le știe. Nu doar că avem prețuri mai mici cu 80%, dar și anumite avantaje în unele magazine.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, conform sursei citate, unele produse sunt reduse la doar 1 leu în mall-urile din România. Clienții care ajung într-un mare lanț de lenjerie intimă spre exemplu și achiziționează un produs, plătesc pentru al doilea doar 1 leu. Practic, e aproape gratuit.

Și cine nu își dorește să se bucure de produse reduse la un astfel de preț în mall-uri? Dincolo de asta, mai există și o altă ofertă. Unii clienți pot cumpăra un produs chiar și cu un preț mai mic de 80%.

ADVERTISEMENT

Reduceri suplimentare pentru clienți la casa de marcat

Iar lista cu reduceri e una cu adevărat impresionantă. O geacă de 600 de lei ajunge să coste 300 de lei la raft. Ulterior, la casa de marcat se poate aplica încă o reducere suplimentară, iar prețul final ajunge chiar și până la 240 de lei.

Informația a fost confirmată și de Simona Niculae, Marketing manager retailer haine. Aceasta spune că în luna februarie, clienții pot cumpăra trei produse la preț de două pentru o sumă cât se poate de tentantă.

ADVERTISEMENT

„În magazinele noastre desfăşurăm promoţia trei la preţ de două pentru articolele reduse, iar cele mai căutate produse sunt cele de sezon cum ar fi pulovere, jeansi, geci. Produsele la reducere încep de la 40 de lei şi pot ajunge până la 250 de lei, depinde de produs”, a spus ea, conform observatornews.ro.

Și seria de reduceri continuă nu doar la haine, ci și la încălțăminte. Iar marii retaileri știu cum să îi atragă pe clienți. Aceștia pot ajunge la reduceri de peste 30% folosindu-se de anumite avantaje.

„Produsele au fost reduse chiar şi până la 7%, iar la casă li s-a aplicat încă o reducere, extra, iar de miercuri vom avea -20% reducere la toate articolele sport. Dacă oamenii plătesc cu cardul online au o extrareducere de 5%”, a adăugat la rândul său, Denisa Pătru, reprezentant magazin de încălțăminte

ADVERTISEMENT