Life

Trucul prin care poți să-ți iei anumite produse aproape gratis de la Kaufland. Cum poți să cumperi legume și fructe cu o reducere masivă de 90%

Modalitatea prin care poți achiziționa alimente la prețuri foarte mici de la Kaufland. Ce trebuie să faci pentru a lua fructe și legume cu 90% reducere.
28.01.2024 | 12:10
Trucul prin care poti sati iei anumite produse aproape gratis de la Kaufland Cum poti sa cumperi legume si fructe cu o reducere masiva de 90
Modalitatea prin care poți achiziționa alimente la prețuri foarte mici de la Kaufland. Ce trebuie să faci pentru a lua fructe și legume cu 90% reducere. Sursa foto: freepik / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trucul prin care poți să-ți iei anumite produse aproape gratis de la Kaufland. Cum poți să cumperi legume și fructe cu o reducere masivă de 90%. Iată ce trebuie să știi despre regulile acestui magazin din țara noastră.

Modalitatea prin care poți achiziționa alimente la prețuri foarte mici de la Kaufland. Ce trebuie să faci pentru a lua fructe și legume cu 90% reducere

Modalitatea prin care poți achiziționa alimente la prețuri foarte mici de la Kaufland. Ce trebuie să faci pentru a lua fructe și legume cu 90% reducere. Profită de aceste ponturi pentru a rămâne cu bani la final de lună.

ADVERTISEMENT

O internaută a explicat pe contul său de socializare care sunt lucrurile pe care trebuie să le știe toți românii legat de acest magazin, care are oferte generoase. Reprezentanții supermarketului nu au nicio notificare în acest sens.

Cu toate acestea clienții se pot bucura de produse la costuri foarte mici, cu reduceri de până la 90%. Cele mai multe reduceri sunt la fructe și legume, dar și la alte alimente de bază, cum ar fi cele de patiserie sau din carne.

ADVERTISEMENT

„Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00?”, este anunțul făcut de o creatoare de conținut de pe TikTok. Aceasta le-a arătat internauților care sunt prețurile pe care le-a găsit în magazinul Kaufland.

Această tânără a pus în coșul de cumpărături cartofi albi la prețul de 0,30 lei/kilogram, ceea ce înseamnă că a beneficiat de o reducere generoasă de 89%. Prețul inițial al acestor legume a fost de 2,99 lei.

ADVERTISEMENT

„Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a mai transmis femeia care a profitat din plin de reducerile substanțiale din supermarket.

Kaufland, oferte importante în fiecare săptămână

Kaufland are numeroase importante în fiecare săptămână, așa cum se întâmplă în multe alte magazine din România. Retailerul dispune și de un catalog care poate fi găsit adesea de clienții români în cutiile poștale.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, supermarketul are oferte speciale mai mereu, la diverse alimente și produse. Catalogul cu oferte pune la dispoziția cumpărătorilor începând de luni, 29 ianuarie 2024, alimente foarte ieftine.

ADVERTISEMENT