Life

Produsul adorat de români de la Lidl redus la doar 3 lei înainte de Crăciun. E la ofertă și se va vinde în cantități mari cu siguranță până pe 24 decembrie

Alimentul iubit de clienții Lidl, la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea.
21.12.2023 | 08:55
Produsul adorat de romani de la Lidl redus la doar 3 lei inainte de Craciun E la oferta si se va vinde in cantitati mari cu siguranta pana pe 24 decembrie
Alimentul iubit de clienții Lidl, la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români de la Lidl redus la doar 3 lei înainte de Crăciun. E la ofertă și se va vinde în cantități mari cu siguranță până pe 24 decembrie. Este deja pe rafturile supermarketului și va fi la mare căutare.

Alimentul iubit de clienții Lidl, la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea

Alimentul iubit de clienții Lidl, la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea, după ce a primit o reducere substanțială de 30%. Inițial, prețul său a fost de 4,29 lei pe suta de grame.

ADVERTISEMENT

Potrivit catalogului online, acesta este ciolanul de porc, dezosat și afumat, de la o gamă românească. Mai exact, este făcut de o fabrică din Timișoara care a intrat recent în portofoliul magazinului atât de iubit de români.

Gustosul produs este ideal pentru a fi folosit în multe preparate tradiționale românești. Printre acestea se numără fasolea cu ciolan, ciorba de ciolan cu fasole boabe (zama ardelenească) și fasolea cu ciolan afumat și sos gros.

ADVERTISEMENT

Aceasta este o rețeta ungurească care se găsește frecvent pe mesele românilor. Lidl are și alte produse speciale zilele astea pe rafturi, cum ar fi: ceafa țărănească care se poate achiziționa de oameni cu numai 3,99 lei per suta de grame.

De asemenea, kaizerul este nelipsit din magazin și are tot un preț special. Se poate cumpăra cu doar 3,69 lei per suta de grame. Toate aceste alimente fac parte dintre cele care nu lipsesc deloc de pe masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Rețetă de ciolan de porc cu sos delicios

Ciolanul de porc, cu os și afumat, se pretează la foarte multe rețete savuroase. Pentru a avea un preparat delicios se spală într-un vas cu apă fierbinte și se pune la fiert până când carnea se desface foarte ușor de pe os.

Se scurge bine carnea și apoi se pune într-o formă termorezistentă. Se stropește cu puțin ulei de măsline și se dă la cuptor până se rumenește frumos. Temperatura trebuie să fie una potrivită. Pentru sos se folosesc roșii, ceapă verde și usturoi verde.

ADVERTISEMENT

Legumele se spală bine, se curăță și se taie în bastonașe care se pun ulterior la călit într-o tigaie cu puțin ulei de măsline și unt. Se lasă pe aragaz până când se pătrund bine și apoi se adaugă pasta de roșii. Sosul trebuie să fiarbă până când capătă consistența dorită.

Toate acestea se asezonează cu sare și piper. Ciolanul de porc se servește cu acest sos delicios, alături de un piure cremos în care se adaugă și foarte puțină smântână pentru o consistență mai delicată și mai savuroasă.

ADVERTISEMENT
Tags: