Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 5 august 2023. Prețul are o reducere uriaşă şi se aplică în toate magazinele din țară

Lidl bagă la raft un produs adorat de români de sâmbătă, 5 august 2023. Iar reducerea este una cât se poate de generoasă.
04.08.2023 | 19:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 5 august 2023 Pretul are o reducere uriasa si se aplica in toate magazinele din tara
Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 5 august 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi oferte la final de săptămână. Toți clienții se pot bucura de numeroase produse, la prețuri imbatabile. Inclusiv produsul adorat de români intră la raft de sâmbătă, 5 august 2023.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 5 august 2023

Lidl este unul dintre cei  mai mari retaileri prezenți în România. Clienții care merg aici se bucură de prețuri avantajoase constant. De asemenea, săptămânal, dar și în weekend, apar noi cataloage cu promoții pe măsură. 

ADVERTISEMENT

Ce poți să cumperi în acest weekend de la Lidl? Inclusiv produsul adorat de români este băgat la raft de sâmbătă, 5 august. Astfel, dacă ajungi în magazine, bucură-te de promoțiile din Super Weekend.

Lidl a redus prețul chiar și cu 40% la anumite produse. Nu merită deci să ratezi nicio ofertă. Revenind deci, la produsul adorat de români, în magazine poate fi găsit mușchiulețul din piept de curcan.

ADVERTISEMENT

Cât costă? Vorbim despre o reducere de 33% în cazul acestui produs. De sâmbătă, 5 august, mușchiulețul din piept de urcat costă doar 3,99 lei suta de grame, în loc de 5,99 lei prețul anterior.

Produsul redus cu peste 40% în Super Weekend

Iar din ofertă mai fac parte și crenvurștii cu carne de curcan de la Pikok. Sunt reduși cu 41% în Super Weekend. O caserolă de 500 de grame costă doar 9,99 lei, în loc de 16,99 lei, prețul anterior.

ADVERTISEMENT

Pentru iubitorii de fructe, Lidl aduce de asemenea reduceri interesante. Piersicile fac parte din ofertă și costă doar 4,69 lei kilogramul, în loc de 6,99, cât erau în cursul săptămânii.

Un alt produs redus cu 40% este pachetul de șervețele umede pentru mobilă 5 în 1 de la W5. Costă doar 2,09 lei la Lidl de sâmbătă, 5 august, față de prețul inițial de 3,49 lei, deci oferta nu trebuie ratată.

ADVERTISEMENT

Din ofertele Super weekend mai face parte și un produs de care oricine are nevoie în casă. Este vorba despre detergentul lichid color de la Ariel, care ține 50 de spălări. Prețul este de 59,99 lei la acest produs. Stocurile sunt însă limitate, astfel că cine ajunge în magazine ar fi bine să se grăbească.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților