Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft sâmbătă, 29 iulie 2023. Se va vinde ca pâinea caldă, are o mare reducere

Alimentul iubit de oameni găsit la Lidl începând de sâmbătă, 29 iulie 2023. Se va achiziționa rapid, are un preț special.
28.07.2023 | 18:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft sambata 29 iulie 2023 Se va vinde ca painea calda are o mare reducere
Alimentul iubit de oameni găsit la Lidl începând de sâmbătă, 29 iulie 2023. Se va achiziționa rapid, are un preț special. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft sâmbătă, 29 iulie 2023. Se va vinde ca pâinea caldă pentru că are o mare reducere. Super weekend-ul le aduce clienților de pretutindeni prețuri foarte mici la multe lucruri.

Alimentul iubit de oameni găsit la Lidl începând de sâmbătă, 29 iulie 2023. Se va achiziționa rapid, are un preț special

Alimentul iubit de oameni găsit la Lidl începând de sâmbătă, 29 iulie 2023, este foarte versatil și se poate folosi în multe preparate culinare românești. Se va achiziționa rapid, are un preț special și este mereu proaspăt.

ADVERTISEMENT

Din catalogul online al magazinului aflăm că este vorba de carnea tocată de porc și vită, cu 15% grăsime. O jumătate de kilogram se poate cumpăra cu suma de numai 10,99 lei, prețul fiind redus de la 14,99 lei. Așadar, este vorba de o reducere de 26%.

Produsul se va afla pe rafturile supermarketurilor din România numai în weeeknd, ceea ce înseamnă că clienții se vor bate pe el. Și unde mai pui că este proaspăt și nici nu va expira în câteva zile de la așezarea pe rafturile de la Lidl.

ADVERTISEMENT

Carnea tocată fin cu o mașină de tocat sau cu un cuțit special poate fi folosită la numeroase preparate culinare. Printre acestea se află sarmalele, ardeii umpluți, ciorba de perișoare, chiftelele sau pastele bolognese.

Lidl, produse la prețuri reduse în weekend

Lidl are mai multe produse la prețuri reduse în weekend-ul 29 – 30 iulie 2023. De pe rafturile magazinelor nu vor lipsi zilele acestea brânza rasă care se poate cumpăra cu suma de 5,99 lei, de la 9,99 lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pachetul de hârtie igienică cu 2 straturi se găsește la raft cu numai 6,99 lei, după ce prețul inițial a fost de 11,79 lei. Totodată, baxul cu băutură răcoritoare carbogazoasă, diverse sortimente, se poate cumpăra cu 16,99 lei.

Lidl, în România din anul 2011

Lidl a ajuns în România în anul 2011 și de atunci s-a dezvoltat în permanență. În prezent, compania are peste 300 de magazine în toate județele și orașele țării, 6 centre logistice și mai mult de 10.500 de angajați.

ADVERTISEMENT

Afacerea a început în localitatea Neckarsulm din Baden-Württemberg, Germania. Prima piatră de temelie a fost pusă în 1930, odată cu înființarea unei firme care comercializa produse alimentare în regim en gros.

ADVERTISEMENT