Life

Produsul adorat de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 18 noiembrie 2023. Erau cozi uriașe pe vremurile de tristă amintire. Acum e la ofertă și reducerea se aplică în toate magazinele

Lidl bagă la raft de sâmbătă, 18 noiembrie, un produs adorat de toți românii. E la oferă, iar reducerea se aplică în toate magazinele.
17.11.2023 | 19:00
Produsul adorat de toti romanii pe care Lidl il baga la raft de sambata 18 noiembrie 2023 Erau cozi uriase pe vremurile de trista amintire Acum e la oferta si reducerea se aplica in toate magazinele
Produsul adorat de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 18 noiembrie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la raft de sâmbătă, 18 noiembrie, un produs adorat de toți românii. De asemenea, prețurile pentru alte produse au fost reduse cu peste 40% și sunt valabile în toate magazinele din țară.

Produsul adorat de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 18 noiembrie 2023

La Lidl începe Super Weekend de sâmbătă, 18 noiembrie. Astfel, cei care ajung în magazinele din România se bucură de o gamă largă de produse, la prețuri mici. Unele produse au reduceri extrem de mari.

ADVERTISEMENT

Un produs adorat de toți românii face și el parte din oferta Lidl Super Weekend. Este vorba despre pulpele inferioare de pui. O caserolă de 600 de grame costă doar 7,99 lei.

Menționăm că prețul anterior era de 10,39 lei. Astfel, vorbim despre o reducere de 23%, valabilă doar în acest weekend. Iar un alt produs redus cu peste 40% va fi pe placul multor clienți.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre brânză ricotta de la Milbona. Aceasta costă doar 4,49 lei, redusă cu 43% de la prețul inițial de 7,99 lei, conform catalogului săptămânal publicat de Lidl pe site-ul oficial.

Produsul redus cu 40% în Super Weekend

Un alt produs aflat la o super reducere este băutura bio pe bază de migdale de la Vemondo. O cutie de 1 litru costă doar 4,49 lei, prețul produsul fiind redus cu 40%, față de cel inițial de 7,49 lei.

ADVERTISEMENT

În catalogul publicat de retailer se mai află la reducere și ciupercile Champignon brune. O caserolă de 500 de grame costă doar 4,99 lei, fiind redusă cu 33%, față de prețul inițial de 7,49 lei.

Un alt produs pe care mulți români îl adoră e și el la un preț redus. Este vorba despre băutura răcoritoare Fuze Tea. O sticlă de 1,5 litri costă doar 4,49 lei. În cazul acestui produs însă, stocurile sunt limitate.

ADVERTISEMENT

În catalogul publicat de Lidl mai observăm și un produs nou, de care mulți români au nevoie sigur în casă. Este vorba despre o etajeră care poate fi achiziționată de sâmbătă, 18 noiembrie, pentru doar 199 lei.

ADVERTISEMENT