Life

Produsul de la eMag care are cel mai mic preț din an de Black Friday. Costă doar 300 de lei

Un produs vândut de eMag la Black Friday are cel mai mic preț din an. Costă doar 300 de lei, iar reducerea e una destul de consistentă.
10.11.2023 | 10:26
Produsul de la eMag care are cel mai mic pret din an de Black Friday Costa doar 300 de lei
Telefonul pe care eMag l-a redus la aproape 300 de lei de Black Friday. Sursa foto: Hepta, eMag/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un produs vândut de eMag la Black Friday are cel mai mic preț din an. Ziua cu cele mai multe reduceri a început acum câteva ore, iar acest dispozitiv costă doar 300 de lei.

Produsul pe care eMag l-a redus la aproape 300 de lei de Black Friday

A început Black Friday 2023 la eMag, ziua din an cu cele mai multe reduceri. Românii își cumpără haine, încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă, electrocasnice sau diverse device-uri în această zi, când prețurile sunt foarte mici la numeroase produse.

ADVERTISEMENT

Black Friday este cea mai așteptată perioadă din an pentru cei care preferă să achiziționeze produse de la magazinele online. Sunt reduceri mari la produse, iar stocurile se termină rapid.

Pe eMag, de Black Friday, reducerile au început încă de la primele ore ale dimineții. Magazinul online a fost deja luat cu asalt de clienți, care au început deja să-și achiziționeze produsele preferate.

ADVERTISEMENT

Magazinul online pune la vânzare un telefon cu doar 300 de lei, acesta fiind cel mai mic preț din an. Este vorba despre Xiaomi Redmi A2, cu 2GB RAM și 32GB memorie internă.

Dispozitivul are prețul de 279,99 lei și este perfect pentru cei care își doresc un smartphone simplu, dar care să funcționeze bine și să îndeplinească funcțiile de bază.

ADVERTISEMENT

Telefonul are sistemul de operare Android 12, modelul de procesor MediaTek Helio G36, cu 8 nuclee și frecvența de 2.2 GHz. Dimensiunea ecranului este de 6.52 inch, cu rezoluția de 1600 x 720 pixeli, după cum arată specificațiile de pe eMag.

Capacitatea bateriei este de 5000 mAh și are două sloturi SIM. Telefonul bine la pachet cu cablul de date, dar și cu o cheie SIM, mai arată specificațiile dispozitivului.

ADVERTISEMENT

În plus, clienții sunt mulțumiți de produs, care are o notă de 4,67, dintr-un total de șase recenzii. Raportul calitate – preț este unul bun, potrivit părerilor cumpărătorilor.

Ce produse mai sunt la reducere pe eMag

De Black Friday, eMag a pus la reducere peste 80.000 de televizoare, peste 500 de produse fashion și peste 80.000 de laptopuri și echipamente conexe, conform idevice.ro. Totodată, mai sunt la reducere peste 500.000 de produse pentru casă și grădină.

Campania a început în jurul orei 7 dimineața și va dura până pe 11 noiembrie, la ora 0.01 sau chiar 1:00. Sunt reduceri foarte mari, așa că e bine să consulți lista cu produse dacă vrei să faci câteva cumpărături.

Menționăm că mai multe produse vândute în campania Black Friday de la eMag au cel mai mic preț din an. Important este ca fiecare client în parte să fie atent la acest detaliu.

ADVERTISEMENT
Tags: