Life

La ce oră începe Black Friday 2023 la eMag și cât durează. Produsele băgate la reducere

Când începe Black Friday 2023 la eMag. Cât va dura campania de reduceri și ce produse ale magazinului online vor avea costuri mai mici.
09.11.2023 | 19:26
La ce ora incepe Black Friday 2023 la eMag si cat dureaza Produsele bagate la reducere
Black Friday va începe în curând pe e-Mag. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru clienții eMag. Magazinul online se pregătește de Black Friday și are reduceri numeroase , la diferite produse. Când începe campania și cât va dura? Multe persoane sunt curioase, deoarece au beneficiat de costuri foarte mici în anii anteriori.

La ce oră începe Black Friday pe eMag

Anual se dă startul reducerilor de Black Friday pe eMag și este una dintre cele mai așteptate perioade de către fanii marelui magazin online. Asta deoarece își pot achiziționa diferite articole, precum electrocasnice, bijuterii, haine sau produse de machiaj.

ADVERTISEMENT

Black Friday 2023 va începe pe eMag la finalul acestei săptămâni, vineri, 10 noiembrie, așa cum este specificat pe site-ul oficial, emag.ro. În jurul orei 7:00 campania s-ar putea va derula și s-ar putea încheia ziua următoare, sâmbătă, 11 noiembrie, la 00:01 sau 1:00.

Potrivit idevice.ro, eMag va avea la reducere peste 80.000 de televizoare, peste 500 de produse fashion, peste 80.000 de laptopuri și echipamente conexe, alte 500.000 de produse pentru casă și grădină sau peste 5000 de vouchere la reducere la biletele de avion. Reducerea va fi de 50%.

ADVERTISEMENT

În ultimii 11 ani, eMag a dat cel mai rapid startul reducerilor de Black Friday începând cu 6:50 sau 7: 26. Cel mai târziu s-a întâmplat la 8:20. Totuși, se consideră că în acest an Black Friday nu va începe mai târziu de 7:26. Drept urmare, fiți cu ochii în patru dacă v-am făcut curioși.

Avertismentul ANPC în legătură cu Black Friday

De Black Friday pot fi și multe capcane în reducerile pe care le găsiți în magazine sau pe site-urile lor. Drept urmare, reprezentanții ANPC trag un semnal de alarmă. Vă avertizează să nu oferiți date referitoare la codul PIN al cardului, conturile bancare sau CNP-ul.

ADVERTISEMENT

”Recomandăm consumatorilor să citească recenziile privind produsele oferite online, care pot da indicii despre calitatea acestora sau despre seriozitatea comerciantului. Acesta este obligat să ofere acces consumatorilor la toate recenziile privind produsele şi sa garanteze faptul că recenziile publicate provin de la consumatorii care au utilizat sau au achiziționat efectiv produsul.

În cazul produselor susceptibile de a se deteriora sau a se perima rapid, prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preț practicat de vânzător in aceeași suprafață de vânzare în perioada ultimelor 10 zile înainte de data aplicării reducerii de preț.

ADVERTISEMENT

În cazul produselor prezente la comercializare într-o perioada mai mică de 30 de zile, prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preţ practicat de vânzător în aceasta perioadă înainte de data aplicării reducerii de preț. Vânzătorul trebuie să indice într-un mod clar, lizibil şi ușor de identificat perioada în care prețul anterior a fost aplicat.”, a transmis ANPC.

ADVERTISEMENT
Tags: