Life

Produsul de la Lidl adorat de români, redus la aproape 8 lei chiar înainte de Revelion. Se va vinde ca pâinea caldă și nu are cum să lipsească de pe masa festivă dintre ani

Lidl, ofertă de nerefuzat pentru români înainte de Revelion. Produsul care nu lipsește de pe masa de sărbători are o reducere substanțială.
29.12.2023 | 18:23
Produsul de la Lidl adorat de romani redus la aproape 8 lei chiar inainte de Revelion Se va vinde ca painea calda si nu are cum sa lipseasca de pe masa festiva dintre ani
Lidl, ofertă de nerefuzat pentru români înainte de Revelion. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de Revelion, Lidl are o ofertă de nerefuzat pentru clienții săi. Pe rafturile magazinelor se găsește un produs nelipsit de pe mesele de sărbători, dar la un preț mai mic de 10 lei. Despre ce este vorba.

Produsul de la Lidl pe care românii îl adoră. Costă doar 8 lei

Nici bine nu a trecut Crăciunul, că românii s-au și apucat de cumpărături pentru masa de Revelion, mai ales că, de sărbători, supermarketurile au program mai scurt decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Iar Lidl are mai multe produse la ofertă în perioada aceasta. Mai multe produse destinate petrecerii pe care mulți o dau în noaptea dintre ani, au prețuri pentru toate buzunarele.

De exemplu, vinul spumant demisec, care nu lipsește de pe masa românilor la miezul nopții costă numai 8,29 lei. Acesta este de la Burg Schöneck, este disponibil în două variante, alb și rose, iar sticla este de 0,75 l.

ADVERTISEMENT

Mai există și varianta băuturii de petrecere de la Solevita, care costă 10 lei. În plus, nici cei mici nu au fost uitați de Lild în această perioadă. Pentru a ciocni cu părinții un pahar de Revelion, Party Kit-ul de la Robby Bubble se vinde până pe 31 decembrie cu 19,99 de lei.

Ce alte produse sunt la ofertă

Pe de altă parte, mai sunt și alte produse la reducere, tot pentru masa de Revelion. De exemplu, micii de vită plus porc, caserola de 1 kilogram, se găsesc la 13,49 de lei, cu 20% .

ADVERTISEMENT

Mixurile de salate Silhouette / Primavera, punga de 120/ 140 de grame, se găsesc în magazine la prețul de 3,99 de lei, redus de 5, 79 de lei. Chipsurile costă 4, 29 de lei, având o reducere 21%.

În același timp, bucata de babic Cămara Noastră, de 150 de grame, este redusă cu 15%. Prețul inițial este de 18, 99 de lei, dar acum costă 15, 99 de lei. Salamul ardelenesc feliat, din aceeași gamă, se vinde cu 4,49 de lei.

ADVERTISEMENT

Pieptul de pui feliat de la Dulano, două bucăți la 75 de grame, are o reducere de 20% și se vinde cu 7,99 de lei, de la 9,99 de lei. În cele din urmă, cărbunii din lemn, pentru grătar costă numai 12,99 de lei la Lidl.

ADVERTISEMENT