Life

Produsul din România care i-a uimit pe turiștii străini. Au rămas fără cuvinte când l-au gustat

Doi turiști străini au rămas impresionați de un produs din România. În momentul în care l-au gustat, parcă nu l-ar mai fi lăsat jos din mână.
05.06.2023 | 15:21
Produsul din Romania care ia uimit pe turistii straini Au ramas fara cuvinte cand lau gustat
Produsul din România care i-a uimit pe turiștii străini. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi turiști străini care călătoresc în jurul lumii au ajuns în România. Și nu este pentru prima oară când aceștia aleg țara noastră și se pare că nici ultima. Aceștia au rămas surprinși de un produs românesc care le-a tăiat răsuflarea.

Doi turiști străini, uimiți de ospitalitatea românilor

Sammy și Tommy formează un cuplu de ceva timp și au o pasiune comună: călătoria. Cei doi locuiau în Costa Rica, însă ulterior au decis să revină în Statele Unite și începând cu 2019 au renunțat la job-urile lor.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi călătoresc în jurul lumii și împărătesc totul pe YouTube cu abonații lor. Constant, cuplul călătorește în numeroase țări și se pare că dacă o destinație le-a atras atenția, va putea fi vizitată și a doua oară.

Cuplul a decis să revină în România pentru a sărbători ziua de naștere a lui Sammy. Niciunul dintre cei doi turiști străini nu avea să știe însă cât de ospitalieri vor fi românii cu ei. Au ales să petreacă o zi întreagă în București, care s-a dovedit a fi precum un vis.

ADVERTISEMENT

”Astăzi explorăm București, România și sărbătorim ziua de naștere a lui Sammy. Am fost atât de copleșiți de ospitalitatea uimitoare a românilor. Aceasta este a doua oară când venim în România și suntem atât de încântați să ne întoarcem și să explorăm mai mult din ceea ce are de oferit această țară minunată”, au spus cei doi în videoclipul postat pe YouTube.

Produsul care i-a lăsat fără cuvinte pe cei doi tineri

Ce i-a impresionat cel mai mult pe cei doi turiști străini și cum au fost primiți în București? Să începem în primul rând cu produsele românești care i-au lăsat fără cuvinte pe ambii parteneri de călătorie.

ADVERTISEMENT

Celebrul cozonac românesc a ajuns direct în sufletul celor doi turiști străini. Iar sărbătorita a fost cu adevărat impresionată de aromă, gust, dar și textură. În momentul în care a gustat desertul, pur și simplu nu se mai sătura.

Printre altele, aceștia s-au bucurat și de preparate delicioase, printre care și faimoasele savarine, dar și de amandine. ”Vă spun, mâncarea din România nu trebuie să o ratezi”, a spus unul dintre ei în clipul video.

ADVERTISEMENT

Cei doi turiști străini au fost surprinși și de muzică bună de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei. De asemenea, aceștia au ciocnit un pahar de șampanie cu un român, la unul dintre restaurante și au profitat din plin și de vremea frumoasă.

S-au plimbat în jurul fântânilor din centrul Bucureștiului, au optat pentru o plimbare pe un lac din Capitală, însă nimic nu s-a comparat cu modul în care anumiți români i-au tratat pe cei doi turiști străini. ”E prea multă generozitate”, a spus tânărul, impresionat de ce a putut să trăiască în cea de a doar vizită în România.

Menționăm că nu este prima oară când numeroși turiști străini ajung să fie atrași de frumusețile României. Recent, alți doi turiști au rămas fără cuvinte după ce au gustat faimoșii covrigi din centrul Capitalei. Aceștia au împărtășit la rândul lor întreaga experiență pe internet. 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor