Life

Ce au spus doi turiști străini după ce au mâncat covrigi de la o patiserie de lângă Unirii. Au fost uimiți total de București

Doi turiști străini, uimiți după ce au mâncat covrigi de la o patiserie de lângă Unirii. Cât au plătit și care a fost reacția lor.
25.04.2023 | 10:53
Ce au spus doi turisti straini dupa ce au mancat covrigi de la o patiserie de langa Unirii Au fost uimiti total de Bucuresti
Ce au spus doi turiști străini după ce au mâncat covrigi de la o patiserie de lângă Unirii. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi turiști străini au mâncat covrigi de la o patiserie aflată în zona Unirii din București. Aceștia s-au plimbat prin Capitală și au fost surprinși de prețurile accesibile. Bugetul celor doi a fost de 100 de lei și au reușit să se încadreze în el.

Doi turiști străini, surprinși după ce au mâncat covrigi de la o patiserie de lângă Unirii

Turiștii străini care ajung în România sunt impresionați de locurile de la noi din țară, fie că vorbim despre orașe mari sau locuri mai izolate și mai liniștite. Bucureștiul îi fascinează pe mulți străini atât pentru obiectivele turistice, cât și pentru numeroasele locații unde pot lua masa.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, turiștii din alte țări s-au declarat plăcut surprinși de micii de la Obor sau de la localul La Cocoșatu. Însă nu doar micii i-au fascinat, ci și alte preparate, cum ar fi produsele de patiserie.

Doi vloggeri din SUA au făcut un experiment și le-au arătat urmăritorilor ce poți face în București cu doar 100 de lei, adică puțin peste 20 de dolari. Cei doi au fost uimiți și de transportul public.

ADVERTISEMENT

Sid și Max au decis să viziteze mai multe țări din lume și au început cu Europa. Ajunși în România, cei doi au explicat că în Chicago, oraș situat în statul Illinois, SUA, 20 de dolari le-ar fi ajuns doar pentru o cafea și un burrito.

Turiștii și-au început ziua la o covrigărie, cu cele mai ieftine produse. Astfel, pentru un covrig și un ștrudel, Sid și Max au plătit doar 3 lei, lucru care i-a impresionat, mai ales că patiseria este la Unirii, în centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, cei doi au căutat oferte de mâncare cât mai ieftine, în afara Centrului Vechi. Au băut două cafele la 11 lei și au mâncat micul dejun cu doar 14 lei, într-o cafenea cochetă. S-au plimbat apoi pe aleile din Herăstrău. De altfel, numărul mare de parcuri din București a fost pe placul turiștilor.

Seara, cei doi au revenit în Centrul Vechi pentru a lua o masă românească. S-au delectat cu mici și pastramă, care i-au costat 50 de lei. La final au savurat un desert la colț de stradă. Au cumpărat clătite cu diverse umpluturi, care au costat doar 15 lei.

ADVERTISEMENT

Metroul din București, o surpriză pentru cei doi turiști

După ce s-au plimbat prin Centrul Vechi, cei doi au fost nevoiți să ia metroul, pe care l-au catalogat ca fiind peste cele din Cincinnati (Ohio) și Louisville (Kentucky), din moment ce Bucureștiul face parte din categoria orașelor mijlocii din Europa.

Prețul pentru transportul cu metroul a fost foarte bun, în opinia vloggerilor. “Ar putea fi chiar și peste cel din Londra, pentru că este mult mai ieftin”, au spus ei, notează adevărul.ro. Cei doi au remarcat și curățenia din stația de metrou, dar și aspectul plăcut.

Având în vedere că au vizitat și Arcul de Triumf, au călătorit cu metroul și au mâncat în diverse locuri din Capitală, au rămas la finalul zilei cu câte un 1 leu fiecare. Prețurile mici din București, în comparație cu alte orașe europene, i-au uimit pe vloggerii americani.

ADVERTISEMENT