Life

Produsul Lidl la promoție care apare la raft luni, 26 iunie 2023. Are o reducere uluitoare, dar stocul e limitat

Produsul de la Lidl care va fi la promotie de luni, 26 iunie 2023. Reducerea este una uluitoare, dar și stocul limitat. Despre ce este vorba?
24.06.2023 | 12:34
Produsul Lidl la promotie care apare la raft luni 26 iunie 2023 Are o reducere uluitoare dar stocul e limitat
Despre ce produs de la Lidl este vorba. Sursa foto: Ambasada Sustenabilității
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu noi promoții pentru clienți. De luni, 26 iunie 2023, se va găsi pe raftul supermarketului un produs foarte căutat de români, de această dată la un preț mai mic, decât de obicei. Stocul nu este unul foarte mare, mai transmite Lidl.

Produsul foarte cumpărat de români, pe care Lidl îl va avea la promoție de luni

Produsul la care facem referire este unul indispensabil. În ultimul an a avut parte de scumpiri destul de ridicate, iar mulți au început să se amuze pe ideea că a devenit un lux să achiziționezi și un astfel de articol. Unii dintre noi îl cumpără în mai multe baxuri.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre hârtia igienică, mai exact, cea din gama ”Floralys”.  Promoția include ”10 role la un preț de 8”, adică un preț de 13 lei. Rolele sunt cu aromă de aloe vera, în câte trei straturi. Costul nu va fi valabil multă vreme, doar până pe 2 iulie.

Telemea și mălai la promoție la Lidl începând cu ziua de luni. Oferta și promoțiile sunt valabile în toate magazinele

Pe lângă hârtia igienică, va fi disponibilă și o promoție pentru telemeaua în saramură. Concret, 1, 25 kilograme se vor vinde la un preț de 1 kg, de 39, 99 lei. Și pentru acest produs stocul nu este foarte mare, ci limitat, mai informează reprezentanții Lidl.

ADVERTISEMENT

Un stoc restrâns va fi și pentru 2 kilograme de mălai de la ”Belbake”, care se vor vinde cu 3, 99 lei. Nu este exclus ca prețul să se micșoreze și mai mult, deoarece șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, a anunțat în aceste zile că își dorește ieftinirea alimentelor de bază.

” (…) Avem astfel toate condiţiile pentru ca în perioada următoare să finalizăm un acord sau un act normativ, şi chiar aş dori să le mulţumesc (reprezentanților lanțurilor de magazine, n.r) pentru promptitudine şi pentru această abordare.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă o scădere garantată a preţului la unele produse de bază din gama celor indispensabile populaţiei. Şi aici ne referim foarte clar la: pâine, lapte, brânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, ulei, legume şi fructe proaspete.

Vreau să subliniez foarte clar: va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români. Cred că românii merită din plin un asemenea gest sub forma unui efort comun al statului şi al mediului privat”, a declarat premierul, într-o ședință de joi a Executivului.

ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre cele mai cunoscute și frecventate lanțuri de supermarketuri din țara noastră. Pentru prima oară, magazinul a apărut în Germania. În România s-a ”instalat”  în 2011, preluând seria de magazine ”Plus”. Peste 300 de astfel de supermarketuri există la nivel național, în prezent.

Nu uitați de catalogul Lidl, catalog online, unul pe care îl găsiți pe site Lidl. Aveți acolo mai multe promoții ale retailerului, promoții valabile în toate magazinele din țară. Astfel, indiferent că discutăm despre Lidl Ploiești, Lidl Brașov sau magazinele din București, nu contează locul sau punctul de desfacere din țară, oferta este la fel peste tot.

 

ADVERTISEMENT
Tags: