Life

Produsul Lidl pe care retailerul îl aduce la raft sâmbătă, 24 februarie 2024. Românii îl adoră și acum este la ofertă. E din marca proprie și are o reducere atractivă. Se va vinde repede

Produsul ”vânat” de mulți români ajunge, în acest weekend, pe rafturile de la Lidl. Este la ofertă, iar stocurile se vor epuiza instant!
23.02.2024 | 18:00
Produsul Lidl pe care retailerul il aduce la raft sambata 24 februarie 2024 Romanii il adora si acum este la oferta E din marca proprie si are o reducere atractiva Se va vinde repede
Oferte de nerefuzat, weekendul acesta la Lidl. Sursa foto: Canva, Facebook
ADVERTISEMENT

Românii care au de gând să își facă cumpărăturile în acest weekend la Lidl trebuie să știe că îi așteaptă o mulțime de oferte. Pe lângă prețurile mici care fac cu ochiul tuturor, aceștia vor avea surpriza să găsească la raft unul dintre cele mai ”vânate produse”.

Ofertele de weekend de la Lidl

Lidl este unul dintre magazinele pe care românii le frecventează cel mai mult. Datorită ofertelor de nerefuzat, românii intră zilnic în Lidl pentru a pune diverse produse în coș.

ADVERTISEMENT

Cine și-a planificat ca în acest weekend să meargă la Lidl nu va fi dezamăgit. Retailerul pune la raft unul dintre cele mai căutate și vândute produse. Stocurile se epuizează repede, așa că nu ai timp să stai pe gânduri.

La finalul acestei săptămâni, Lidl dă startul ”super weekend-ului”. Clienții vor avea ocazia să cumpere unele dintre cele mai populare produse la prețuri mici. Numai cine nu ajunge în Lidl nu profită de reduceri!

ADVERTISEMENT

În perioada 24.02 – 25.02, adică sâmbătă și duminică, Lidl pune la raft faimoasa fleică de porc la un preț redus. Dacă, până acum, 100 de grame de fleică de porc costau 2.99 lei, în weekend, aceasta are un preț special.

Produsul ”vânat” de români care se epuizează în timp record

Românii care vor trece pragul Lidl la finalul acestei săptămâni vor avea ocazia să cumpere fleica de porc redusă cu 26%. Astfel, pentru 100 de grame, pofticioșii vor scoate din buzunar 2.19 lei. Însă, seria ofertelor Lidl nu se încheie aici.

ADVERTISEMENT

Tot în acest weekend, gospodinele care vor să prepare pizza acasă pot cumpăra mozzarella la un preț special. 400 de grame de mozzarella specială pentru pizza costă 9.49 de lei, cu 40% mai ieftină decât prețul inițial de 15.99 lei.

Primăvara se apropie cu pași repezi, nu doar în calendare, ci și în farfurie. Pentru că fructele nu trebuie să lipsească din alimentație, la Lidl, în acest weekend, căpșunile au un preț special. Caserola de 500 de grame costă 12.49 lei. Inițial, prețul acesteia a fost de 17.99 lei, ceea ce înseamnă că este redusă cu 30% în perioada ”super weekend-ului” la Lidl.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să gătească ceva delicios pentru întreaga familie, poate cumpăra nuggets de curcan de la Lidl. Acestea sunt congelate, semipreparate și au un preț foarte mic. Doar 9.99 lei pentru o pungă de 1 kilogram de nuggets. Reducerea de 41% este valabilă doar în acest weekend.

Ultimele, dar nu cele din urmă produse aflate la reducere sunt băuturile carbogazoase. Diverse tipuri de băuturi la 2 litri costă 9.49 lei, beneficiind de o reducere de 40%.

ADVERTISEMENT