Life

Produsul Lidl la promoție care apare la raft luni, 17 iulie 2023. Românii nu concep vara fără el și acum chiar are un preț cu reducere masivă

Produsul de la Lidl care de luni, 17 iulie 2023, va fi la promoție. Românii îl adoră pe timp de vară. Reducerea este masivă!
15.07.2023 | 16:02
Produsul Lidl la promotie care apare la raft luni 17 iulie 2023 Romanii nu concep vara fara el si acum chiar are un pret cu reducere masiva
Ce produse are Lidl la reducere de săptămâna viitoare. Sursa foto: lidl.ro
ADVERTISEMENT

Lidl pregătește noi promoții pentru clienții care-i trec pragul. De luni, 17 iulie 2023, se va găsi pe rafturile supermarketului, la reducere, un produs favorit al românilor, mai ales în acest anotimp de vară. Despre ce este vorba?

Ce produs are Lidl la reducere de luni, 17 iulie 2023

Lidl va avea de săptămâna viitoare un cost mai mic pentru mici, mai exact, pentru o caserolă de mici de porc. Acest produs va putea fi achiziționat începând de luni, 17 iulie, la o reducere de 29%. Concret, de la 16, 99 prețul inițial, la 11, 99 lei. Pe lângă asta, reprezentanții supermarketului au pregătit și alte oferte.

ADVERTISEMENT

În catalogul online al supermarketului, se mai găsesc la costuri scăzute și fructe, alimente de bază, sucuri sau ingrediente pentru paste. O sticlă de Coca-Cola, la 2 litri, se va putea cumpăra cu 6, 99 lei, de la 8, 99 lei. De asemenea, un pachet de parmezan va fi disponibil la 9, 99 lei, de la 13, 99 lei.

Pe lângă cele menționate, un kilogram de pepene verde va avea un preț de 1, 49 lei, de la 2,29 lei. Mai departe, un pachet de făină de mălai va valora 2, 39 lei, de la 3, 99 lei. Și, nu în ultimul rând, Lidl va avea la reducere berea, despre care știm că se ”îmbină” foarte bine cu micii.

ADVERTISEMENT

Bere și mici la reducere, la Lidl, de săptămâna viitoare

De luni, 17 iulie 2023, o doză de bere germană va costa 2, 99 lei. Stocul în această situație este limitat, așa că ar fi bine să profitați cât mai rapid de ocazie. Aflați, totodată, că în fiecare săptămână sau weekend Lidl pune la dispoziția clienților diferite promoții.

Reamintim că Lidl este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de supermarketuri din România și nu numai. La nivel mondial, se găsește în 32 de țări, de pe toate continentele. Lidl a fost înființat în Germania, în anul 1973, iar în România în anul 2011.

ADVERTISEMENT

”La momentul de față, Lidl România depășește 330 de magazine la nivel local”, potrivit unui comunicat al supermarketului. Din data de 14 iulie 2022, Lidl a ajuns la ”peste 12.000 de magazine în toate cele 31 de țări în care este prezent, odată cu deschiderea magazinului numărul 12.000 din Varșovia, Polonia”, au mai informat cei de la Lidl.

La nivel național, Lidl a înlocuit magazinele ”Plus.” Acestea erau frecventate de mulți români, deoarece s-au instalat pe piață ca având produse ieftine. Și Lidl este cunoscut în prezent pe piață ca un supermarket ieftin, dar și cu dulciuri diversificate.

ADVERTISEMENT

”Suntem de părere că piaţa românească de retail se află încontinuă dezvoltare, iar de evoluţia acesteia va depinde şi numărul de magazine Lidl de pe piaţa locală. Obiectivul nostru este deschiderea de noi magazine, astfel că în momentul de faţă nu sunt planificate închideri. Mai mult, ne concentrăm eforturile asupra achiziţionării de noi locaţii”, a relatat un fost angajat al ”Plus”, în 2011, pentru Zf.ro.

ADVERTISEMENT