Life

Produsele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de marți, 18 aprilie 2023. Le găsiți în toate magazinele, cu super reduceri

Care sunt produsele adorate pe care Lidl le bagă la raft începând de marți. Acestea pot fi găsite în toate magazinele și au reduceri.
16.04.2023 | 11:10
Produsele adorate de romani pe care Lidl le baga la raft de marti 18 aprilie 2023 Le gasiti in toate magazinele cu super reduceri
Produsele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de marți. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Produsele pe care Lidl le bagă la raft începând de marți, 18 aprilie 2023. Sunt în toate magazinele începând după Paște și au și reduceri mari.

Produsele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de marți

Începând de marți, 18 aprlie 2023, Lidl are multe oferte pentru români. Acestea au fost deja anunțate și ele vor fi băgate la raft imediat după Paște.

ADVERTISEMENT

Astfel, iaurtul cremos în stil grecesc are o reducere de 20% și va costa 3,99 lei de la 4,99 lei. Mălaiul va avea și el o reducere la Lidl și va costa 2,39 lei. Berea blondă poate fi cumpărată la oferă, și pentru șase beri cumpărate plătești cinci.

Carnea pentru gulaș din piept de pui va fi și ea la super reducere la Lidl începând de marți. Aceasta va costa 11,99 lei. Și carnea de porc pentru snițel va fi mai redusă, iar prețul va fi de 11,99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce produse mai băgă Lidl la raft după Paște

Dintre produsele cu stoc limitat care vor apărea la Lidl începând cu 18 aprilie fac parte și cârnații francezi și mix grill de pui condimentat sau ciabatta cu măsline.

Fileul de somon este redus la Lidl cu 20%, la fel și parmezanul. Mozzarella de bivoliță este redusă cu 20% și uleiul va fi mai ieftin și va costa 10,99 de la 12,99.

ADVERTISEMENT

La secțiunea de oferte săptămânale de la Lidl Plus, retailerul anunță că pieptul de pui va costa mai puțin. Acesta va fi 2,65 de lei pe 100 de grame, de la 3,09 lei.

Șunca din piept de pui va fi și ea mai ieftină și poate fi cumpărată de la raft de la Lidl. Ceapa verde este și ea la ofertă la Lidl în săptămâna ce urmează. Prețul ei este de 1,29 lei pe legătură.

ADVERTISEMENT

Nucile pecan vor avea o reducere considerabilă, de cinci lei pe o singură pungă. Tot la Lidl, un produs pus la raft începând cu 18 aprilie este vinul roșu sec, cu o reducere de 30%.

ADVERTISEMENT
Tags: