Produsul românesc care a revoluționat întreaga lume a fost creat de doi români. Au vrut să rezolve definitiv dependența oamenilor de zahăr și se pare că au și reușit să facă acest lucru.
Care este produsul românesc care a revoluționat întreaga lume? Doi români, soț și soție l-au creat. Și-au dorit să rezolve problema privind dependența de zahăr, pe care multe persoane o au și au reușit cu ceva delicios, dar și sănătos.
Produsul românesc se numește Melinis. Ce este acesta, de fapt? Conform descrierii de pe site-ul oficial vorbim despre un produs din miere pură de salcâm alături de niște fructe crude precum cătină, zmeură, gutui, pere sau vișine.
De asemenea, acest produs poate conține și petale de trandafir. Există o gamă largă din care orice client poate alege. Iar modul în care produsul din România este fabricat este de asemenea unul cât se poate de fabulos.
Procesul de preparare este unul lent, aflăm de pe site-ul oficial, fără uscare și fără fierbere. Conservarea se desfășoară la o temperatură sub 35˚C, ”asemenea modului în care albinele transformă, în stup, nectarul în miere”.
„Folosind doar cu ingrediente naturale, fiecare produs Melinis păstrează tot ceea ce are natura mai bun de oferit”, vedem pe site-ul oficial acestui produs din România cu adevărat revoluționar.
Cine l-a creat? Un cuplu din Buzău, iar povestea a început în urmă cu opt ani. Ea este fizician, iar el este inventator. Și se pare că ideea lor de a rezolva dependența de zahăr chiar a funcționat. Produsul este unul natural, iar ingredientele sunt și ele atent alese.
Acestea sunt crescute într-o anumită zonă, ferită de poluare. Iar rezultatul i-a uimit chiar și pe cei doi buzoieni. „Povestea noastră începe în Valea Nișcovului, o regiune verde, aflată în inima naturii, ferită de poluarea marilor orașe. (…).
Acest produs surprinde nu numai prin aroma unică dată de combinația fructelor proaspete cu mierea, ci și prin culoarea și aspectul, care nu pot fi egalate de absolut nimic din ceea ce se găsește în comerț.
Melinisul nu este gem și nu este nici dulceață! Este un produs cu totul nou, pentru care am și obținut un brevet de invenție la nivel european”, a povestit Daciana Taraș.