News

Profesorul din Botoșani, găsit împușcat într-o pădure, ar fi avut datorii la cămătari. Ipotezele anchetatorilor

Ipoteză șocantă a autorităților, în legătură cu moartea profesorului de tehnologie găsit împușcat, într-o pădure din Botoșani.
16.09.2023 | 15:06
Profesorul din Botosani gasit impuscat intro padure ar fi avut datorii la camatari Ipotezele anchetatorilor
Un profesor din Botoșani a fost găsit împușcat, la marginea unei păduri / Foto: montorulbn.ro
ADVERTISEMENT

Profesorul din județul Botoșani, care a fost găsit împușcat mortal, la mijlocul acestei săptămâni, ar fi avut mai multe probleme de natură financiară, susțin surse din anchetă.

Profesorul împușcat avea datorii la bănci și cămătari, spun apropiații

Procurorii cred că profesorul împușcat ar fi acumulat mai multe datorii, nu doar la bănci ci chiar la cămătari. Bărbatul deținea și o afacere, însă aceasta nu a mai mers prea bine în ultima vreme, motiv pentru care victima ar fi căutat soluții ”alternative” de a face rost de bani, scrie botosaninews.ro.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii cred că aceasta ar putea fi una dintre cauzele pentru care profesorul de tehnologie și-a luat viața, folosind o pușcă de vânătoare, într-o pădure din Bucecea. Arma a fost găsită lângă cadavrul bărbatului.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de o colegă de serviciu a profesorului împușcat, care observase că mașina acestuia se află la marginea pădurii și i s-a părut suspect faptul că nu s-a mișcat ore în șir. Victima deținea permis port-armă, fiind un pasionat vânător.

ADVERTISEMENT

Bărbatul părea tot mai abătut, în ultima vreme

Profesorul lipsise în ziua respectivă de la școală. De altfel, el își luase câteva zile libere de la serviciu, motivând că are un deces în familie și că trebuie să se ocupe de înmormântare.

Apropiații bărbatului de 51 de ani spun că acesta își schimbase comportamentul în ultima vreme, adică părea tot mai abătut și avea un aspect neîngrijit.

ADVERTISEMENT

IPJ Botoșani a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

“Astăzi, în jurul orei 14:00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe marginea drumului național D.N. 29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Botoșani, despre cazul profesorului împușcat.

ADVERTISEMENT