Sport

Profeția lui Ahmed Bani s-a împlinit! Cristian Balgiu a plecat de la CSA Steaua, dar a rămas în Liga 2 Casa Pariurilor

Cristian Balgiu s-a despărțit de CSA Steaua în această vară, dar a ajuns la un alt club din Liga 2 Casa Pariurilor așa cum i-a ”urat” dinamovistul Ahmed Bani.
22.06.2023 | 22:10
Profetia lui Ahmed Bani sa implinit Cristian Balgiu a plecat de la CSA Steaua dar a ramas in Liga 2 Casa Pariurilor
Cristian Balgiu s-a despărțit de CSA Steaua în această vară, dar a ajuns la un alt club din Liga 2 Casa Pariurilor așa cum i-a ”urat” dinamovistul Ahmed Bani. Sursă foto: Fotbal Club Arges Pitesti
ADVERTISEMENT

După ultimul derby dintre Dinamo și clubul Armatei, între cei doi jucători a izbucnit un scandal la vestiare. Deranjat de intervenția lui Balgiu, Bani i-a transmis că CSA este o clonă și va juca numai în eșalonul secund.

Plecat de la CSA Steaua, Cristian Balgiu a semnat cu un alt club din Liga 2 Casa Pariurilor

Iar profeția jucătorului dinamovist s-a îndeplinit. CSA Steaua a rămas în Liga 2 Casa Pariurilor, iar Cristian Balgiu, chiar dacă a plecat de la ”roș-albaștri”, va juca tot în eșalonul secund, semnând cu proaspăt retrogradata FC Argeș.

ADVERTISEMENT

”FC Argeș l-a transferat de la Steaua pe Cristian Marian Balgiu. În sezonul trecut a jucat pentru Steaua în Liga a 2-a, reușind să termine pe locul 2. După cum știți, din cauza problemelor juridice, ‘militarii’ nu au putut promova.

Noul nostru jucător a terminat în ultimele două sezoane pe loc promovabil, atât cu U Cluj, cât și cu Steaua. Sperăm să o facă și cu noi! Bine ai venit, Cristi! Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet”, se arată pe site-ul oficial al formației piteștene.

ADVERTISEMENT

Cristian Balgiu are 28 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș. El a jucat în cariera sa la formațiile Concordia Chiajna, CS Afumați, ASA Târgu Mureș, Academica Clinceni, Juventus București, Turris Turnu Măgurele, Gloria Buzău, Universitatea Cluj și CSA Steaua.

A venit Scarlatache, a plecat Zebic

Pe lângă Balgiu, FC Argeș l-a mai transferat și pe fundașul Adrian Scarlatache, care în sezonul precedent a evoluat pentru CS Mioveni, și ea retrogradată în Liga 2 Casa Pariurilor, reușind să marcheze trei goluri în 30 de meciuri jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Piteștenii trec prin schimbări majore în această vară la nivelul lotului, după ce au retrogradat din SuperLiga. La echipă au mai fost aduși Valentin Buhăcianu, Florian Haită și Ionuț Rădescu.

După ce s-a despărțit de mai mulți jucători ca urmare a retrogradării, FC Argeș a anunțat că s-a ajuns la o înțelegere și pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu fundașul croat Mario Zebic.

ADVERTISEMENT

”Vulturii violeți” au făcut schimbări și la nivelul băncii tehnice în această vară. S-a renunțat la colaborarea cu Bogdan Argeș Vintilă și a fost adus Alexandru Pelici, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT