Sport

Ahmed Bani, război total cu CSA Steaua la declarații după victoria lui Dinamo: „Balgiule, veți fi o clonă până vă desființați!”

Ahmed Bani a declanșat războiul cu CSA Steaua la declarații după victoria obținută de Dinamo pe Arena Națională, scor 3-0.
15.05.2023 | 23:13
Ahmed Bani razboi total cu CSA Steaua la declaratii dupa victoria lui Dinamo Balgiule veti fi o clona pana va desfiintati
Andrei Florescu si Ahmed Mustafa Bani canta alaturi de galerie dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 15 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbalistul „câinilor” a avut o dispută chiar în momentul în care dădea declarații la finalul meciului cu Cristian Balgiu, după ce mijlocașul Clubului Sportiv al Armatei Steaua i-a spus că Dinamo va rămâne tot în Liga 2.

Ahmed Bani, război total cu CSA Steaua la declarații după victoria lui Dinamo

Ahmed Bani a avut un război total cu Cristian Balgiu, la finalul meciului dintre Dinamo și CSA Steaua, mijlocașul „militarilor” spunându-i că nu contează victoria obținută, echipa va rămâne tot în Liga 2

ADVERTISEMENT

„Degeaba vă bucurați, că tot în Liga 2 veți rămâne!”, i-a spus Cristian Balgiu lui Ahmed Bani, moment în care puștiul „câinilor” a izbucnit și i-a dat mai multe replici dure rivalului său.

„CSA, clona! Ei o să rămână toată viața în B. Balgiule, veți fi o clonă până vă desființați! Pentru mine e o clonă, o să rămână toată viața în B și când o să se desființeze, tot în B o să fie. 

ADVERTISEMENT

CSA Steaua e o clonă, nu e posibil așa ceva, cum să vorbească ei de noi. A spus Talpan că noi suntem o clonă? Păi cine a retrogradat anul trecut? Nu tot Dinamo București? Ei să-și vadă de treburile lor, oricum nu au drept de promovare. CSA Steaua e o rivală, dar mai mică. E normal să ne bucurăm, nu facem nuntă, de mâine o vom lua de la capăt.

Dinamo joacă fotbal șampanie, suntem o echipă fantastică! Eu zic că azi am fost net superiori. Noi ne motivăm acolo, în vestiar, suntem într-un moment foarte bun.

ADVERTISEMENT

Suntem bine și în plan financiar, dar și în plan fotbalistic. Totul merge bine la Dinamo în aceste momente. La cum am jucat după prima parte a camopionatului, eu zic că merităm să promovăm”, a spus Ahmed Bani.

Marius Lăcătuș l-a taxat pe Ahmed Bani

Imediat după declarațiile oferite de Ahmed Bani, Marius Lăcătuș a intervenit și l-a taxat pe puștiul lui Dinamo, căruia i-a transmis să se gândească mai bine când vorbește despre un club precum Steaua:

ADVERTISEMENT

„Să comentez declarația unui jucător care abia a deschis ochii în fotbal? Mi se pare nelalocul lui ceea ce declară! Când pronunți numele Steaua, trebuie să te gândești bine la rezultatele obținute de această echipă în trecut. El trebuie să își vadă de echipa lui, de jocul lui și să nu răspundă dacă a fost deranjat de un jucător al Stelei”.

„Mi se pare normal să își asume ceva și pentru înfrângeri, cum a fost lăudat de fiecare dată, pe merit, când obținea victorii. Ceva se întâmplă, nu știu ce, dar Daniel nu îi mai controlează atât de bine pe jucători cum o făcea înainte”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

„Nu a reacționat bine! Trebuia să se oprească și să-i spună doar că Steaua o să rămână în Liga 2, fără să mai continue. E tânăr, eu îl cunosc bine”, a spus și Florin Prunea.

ADVERTISEMENT