Sport

Profeția lui Mitică Dragomir după ce a văzut grupa României la Euro 2024. “Sunt norocoși”

Mitică Dragomir a reacționat după ce a văzut grupa României de la Euro 2024. Omul de afaceri este de părere că echipa națională se poate califica mai departe.
07.12.2023 | 15:30
Profetia lui Mitica Dragomir dupa ce a vazut grupa Romaniei la Euro 2024 Sunt norocosi
Mitică Dragomir a reacționat după ce a văzut grupa României de la Euro 2024. Omul de afaceri este de părere că echipa națională se poate califica mai departe.
ADVERTISEMENT

După ce a văzut grupa României de la Euro 2024, Mitică Dragomir susține că Edi Iordănescu și “tricolorii” sunt norocoși. Fostul președinte LPF este de părere că echipa națională se poate califica mai departe și chiar să finalizeze pe un loc prestigios în grupa de la Campionatul European din Germania.

Profeția lui Mitică Dragomir după ce a văzut grupa României la Euro 2024

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a reacționat pozitiv după ce a văzut grupa României de la Euro 2024. Fostul președinte LPF este de părere că România poate termina neînvinsă și chiar să câștige grupa în fața Belgiei, Slovaciei și Ucrainei, favorita din play-off.

ADVERTISEMENT

“Familia asta, Iordănescu, într-adevăr sunt credincioși. Ține Dumnezeu cu ei. Pe onoarea mea dacă te mint. Păi ce grupă e asta domne? E o grupă în care poți să iei și locul 1. Pe cuvântul meu.

Eu am zis ‘Doamne, să facem măcar un punct, să nu ne facem de râs’. Dar când am văzut grupa asta. Slovacia nu ne poate bate, nici Ucraina (n.r. dacă se califică) nu ne bate. Belgia nu ne bate, o să vedeți. Nu aveai pe cine să alegi. Norocoși Iordăneștii, dar și Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Categoric ne calificăm mai departe le Euro. Nu merg, se duc copiii mei și cu nepoții. Eu nu mă duc. Eu cred că vor fi mulți români, pentru că în Germania avem peste 500.000 de români. Cred că în jur de 10-15 mii de români vor fi la fiecare meci. O să fie frumos. Dacă mă supăr merg și eu”, a fost profeția lui Mitică Dragomir.

Gigi Becali, cea mai optimistă reacție după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a avut cea mai optimistă reacție după tragerea la sorți. Finanțatorul liderului din SuperLiga este de părere că echipa națională a României se poate califica de pe primul loc în grupa de la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Calificare de pe locul 1. Grupă bună. Mai mult decât atât ce să faci. Are noroc Edi, pentru că s-a cumințit, s-a smerit. Nu mai face pe filosoful. E cuminte. Să facă fotbal, nu vorbă. El voia să iasă în relief, acum nu mai iese în relief.

Acum zice că echipa a făcut, a dres, o felicită. Nu mai zice că a făcut el așa sau așa, că l-a băgat pe cutare. Nu se mai laudă pe el, laudă echipa. Să se smerească și se va califica”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Profeția lui Mitică Dragomir după ce a văzut grupa României la Euro 2024

ADVERTISEMENT