Sport

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir. Cum a ajuns Răzvan Burleanu președintele FRF: „Știu tot ce s-a întâmplat”

Mitică Dragomir a făcut dezvăluiri despre felul în care Răzvan Burleanu a ajuns președintele Federației Române de Fotbal.
07.12.2023 | 11:55
Dezvaluirile lui Mitica Dragomir Cum a ajuns Razvan Burleanu presedintele FRF Stiu tot ce sa intamplat
Cum a ajuns Răzvan Burleanu președintele FRF. Dezvăluirile lui Mitică Dragomir. Foto. FANATIK
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri la cea mai recentă ediție a emisiunii „MAX Profețiile lui Mitică” despre parcursul lui Răzvan Burleanu către șefia Federației Române de Fotbal. „Oracolul” susține că actualul președinte de la Casa Fotbalului nu ar fi câștigat funcția, dacă Anghel Iordănescu ar fi concurat.

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir. Cum a ajuns Răzvan Burleanu președintele FRF: „Știu tot ce s-a întâmplat”

Discuția a plecat de la un zvon dezvăluit de Horia Ivanovici, care a precizat că Mircea Sandu l-ar fi trădat pe Gică Popescu. Astfel, fostul președinte al FRF s-ar fi pus de acord ca Răzvan Burleanu să devină președinte pentru a scăpa de pușcărie.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir susține o altă variantă. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a precizat că Mircea Sandu nu l-a trădat pe Gică Popescu. „Nu avea cum să-l trădeze Mircea Sandu pe Gică Popescu, dar eu știu tot ce s-a întâmplat.

Nu ieșea niciodată Burleanu președinte, dacă Gică Popescu îl lăsa pe Anghel Iordănescu să concureze. Dezvolt cât pot. Anghel Iordănescu trebuia să concureze cu Mircea Sandu și Burleanu.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, Anghel Iordănescu împotriva lui Burleanu. Toată lumea vota împotriva lui Mircea Sandu, nu împotriva lui Iordănescu. Cum a fost la Stolojan cu Băsescu. Categoric că votau împotriva lui Mircea Sandu. 

Așa a ieșit Răzvan Burleanu. Gică Popescu le-a spus lui Adalbert Kassai și lui Mircea Sandu: ‘Dacă mai puneți pe altcineva lângă mine, eu nu mai candidez pentru că eu ies sigur, eu sunt Gică Popescu’. Toată lumea credea că Gică Popescu iese președinte”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„Dați-i telefon lui Anghel Iordănescu să vedem dacă am dreptate”

Dumitru Dragomir este ferm convins că Anghel Iordănescu ar fi fost președinte la Casa Fotbalului, dacă ar fi concurat. Ulterior, „Oracolul” a dezvăluit că Mircea Sandu a fost de acord cu schimbarea lui Mitică Dragomir de la Liga Profesionistă de Fotbal.

„(n.r. dacă ar fi candidat Iordănescu?) Categoric l-am fi avut astăzi pe Anghel Iordănescu președintele FRF. Era la nivelul nostru, al meu, al lui Kassai, al lui Mircea Sandu. Dați-i telefon lui Anghel Iordănescu să vedem dacă am dreptate. Iordănescu s-a retras elegant. I-a zis: ‘Gata, numai!’. 

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, Mircea Sandu a fost de acord cu schimbarea mea de la ligă, chiar dacă îmi era prieten. Îl cred, și pe el, și pe alții. Era Victor Ponta pe el și l-a amenințat. Nu se retrăgea niciodată, dar nu aș vrea să mai spun că e bolnav, nu vreau să-i facă probleme.

Îl bătea cineva pe Mircea Sandu dacă ar fi concurat? Ieșea 100%. Poate vreo 3-4 să fie împotriva lui, Porumboiu și încă 2-3. Gică Popescu nu a fost de acord. Cu o seară înainte, știau mulți că îl arestează pe Gică Popescu în ziua alegerilor”, a continuat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri uluitoare: „Ai mai pomenit așa ceva?”

Dumitru Dragomir a enumerat câțiva dintre oamenii din fotbalul românesc care, în opinia sa, au făcut pușcărie nevinovați. „Oracolul” i-a trecut pe listă pe Victor Becali, Meme Stoica, Gigi Nețoiu sau Cristi Borcea.

„Atunci nu era justiție, nu exista, acum s-au mai îndreptat lucrurile. Atunci dacă se dădea ordine, te luau, te arestau și îți dădeau 5 ani de pușcărie cum i-au dat lui Victor Becali. A făcut 4-5 ani și nu a avut nicio vină, nici 1%, complet nevinovat. 

Îți mai spun unul, Meme Stoica. La Meme să prescrisese și l-au condamnat, ai mai pomenit așa ceva? Până mor spun. Jean Pădureanu, total nevinovat. Dacă îți mai spun unul mă înjură ăștia de mă spurcă. Nețoiu și cu Borcea, după ce au pierdut vreo 6-7 milioane de euro, s-au dus și la pușcărie. 

Ăștia au vândut un jucător. O parte din bani erau negri, dar ce băgau ei era de 4-5 ori mai mult. În toată omenirea, nu poți lucra fără bani negri. Nu se poate într-un club fără bani negri. Este imposibil”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir. Cum a ajuns Răzvan Burleanu președintele FRF

ADVERTISEMENT