Sport

Profeția lui Mitică Dragomir. Echipa surpriză gata să se bată la titlu cu FCSB

Mitică Dragomir a făcut o profeție în ceea ce privește Rapidul. „Oracolul din Bălcești” este convins că echipa finanțată de Dan Șucu se va bate la titlu în acest sezon.
28.07.2023 | 10:20
Profetia lui Mitica Dragomir Echipa surpriza gata sa se bata la titlu cu FCSB
Mitică Dragomir consideră că Rapid se va bate la titlu cu FCSB în acest sezon. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Victoria celor de la Rapid, scor 3-0 în deplasare cu U Cluj, din a doua etapă a SuperLigii l-a convins pe Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut o nouă profeție și a mărturisit că Rapid se va bate la titlu în actualul sezon.

Max profeția lui Mitică Dragomir. Echipa surpriză gata să se bată la titlu cu FCSB

Rapid și-a anunțat intențiile de a lupta pentru titlul în SuperLiga încă dinaintea startului de sezon. După egalul din prima etapă cu Sepsi, formația lui Cristiano Bergodi a obținut prima victorie a noii stagiuni, scor 3-0 cu U Cluj. Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” este convins că Rapid se va bate cu FCSB pentru titlu. „E greu să găsești oameni pentru că nimeni nu riscă, nu banii neapărat. (n.r. crezi că galeria Rapidului o să-l ierte pe Șucu dacă anul ăsta nu o să aibă rezultate?) Îl aleargă pe calea ferată și îl înjură.

Rapid se va bate la titlu. Au o structură serioasă, cu un patron serios. (n.r. buget 11,5 milioane) Ăsta e buget de locul 4. Nu e bugetul de titlu. Becali are 20 de milioane. Nu toată lumea e Hagi”, a fost profeția lui Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Remarcații lui Dumitru Dragomir după U Cluj – Rapid 0-3: „A jucat impecabil”

Dumitru Dragomir a avut mai mulți jucători remarcați după victoria la scor de neprezentare a celor de la Rapid împotriva lui U Cluj. Printre ei se numără fundașul central Iulian Cristea și mijlocașul defensiv Răzvan Oaidă, ambii transferați liber de contract de giuleșteni după despărțirea de FCSB.

„(n.r. Cristiano Bergodi) Antrenor bun și în primul rând serios. Mi-a plăcut portarul în primul rând, Moldovan, care a apărat trei șuturi care puteau să întoarcă. Mi-a plăcut Papeau, mi-au plăcut fundașii laterali, trăsnet, Braun și Onea. Iar Cristea cum a jucat, impecabil.

ADVERTISEMENT

Cum să-i dea drumul gratis mijlocașului. Oaidă, bă ce jucător e, ce alunecări bagă”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. După victoria cu „șepcile roșii”, Rapid a urcat temporar pe locul 4 în SuperLiga.

„Poți să fii mare miliardar, dacă nu ai rezultate te înjură”

Dumitru Dragomir a făcut în direct la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ topul miliardarilor din România. Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici de ce mai mulți oameni cu bani din țara noastră nu se implică în fotbal, Dumitru Dragomir a avut un răspuns categoric.

ADVERTISEMENT

„Au familii și aici este o lume pe care trebuie să o înțelegi, lumea sportului. Poți să fii mare miliardar, dacă nu ai rezultate la echipă te înjură și pe tine, și pe nevastă, și pe mamă. Șucu s-a băgat pentru că are copiii care sunt talentați. Șucu a cumpărat două baze sportive”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Recitalul continuă în forță în fiecare luni după FANATIK SUPERLIGA. De la ora 13:15, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir stau față în față și analizează cele mai tari evenimente ale momentului din sportul românesc.

Emisiunea tip podcast se vede LIVE în fiecare luni de la ora 13:15, doar pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook FANATIK.

Profeția lui Mitică despre Rapid în lupta la titlu

ADVERTISEMENT