News

Prognoza ANM pentru 11 martie – 8 aprilie. Precipitații abundente în următoarele săptămâni

Prognoza ANM pentru 11 martie - 8 aprilie anunță o schimbare a vremii. Temperaturile ridicate se mențin, dar în scenă intră precipitațiile abundente.
08.03.2024 | 11:01
Prognoza ANM pentru 11 martie  8 aprilie Precipitatii abundente in urmatoarele saptamani
Prognoza ANM pentru intervalul 11 martie - 8 aprilie. Primăvară caldă, dar ploioasă în majoritatea regiunilor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Specialiștii au emis, vineri, prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni. În intervalul 11 martie – 8 aprilie, valorile termice se mențin peste cele normale. Pe de altă parte, aspectul vremii va suferi schimbări importante.

Prognoza ANM pentru intervalul 11 martie – 8 aprilie. Primăvară caldă, dar ploioasă în majoritatea regiunilor

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă temperaturi peste cele normale în următoarele săptămâni, inclusiv în prima decadă din aprilie. De asemenea, până pe 1 aprilie, sunt prognozate ploi abundente în aproape toată țara.

ADVERTISEMENT

Vremea de Paștele Catolic 2024 se anunță una destul de capricioasă. Sub aspect termic va fi convenabil, cu maxime peste cele normale. În schimb, vremea va fi instabilă și se anunță precipitații însemnate în majoritatea regiunilor.

Cum va fi vremea în perioada 11 – 18 martie

Iarna pare că a plecat definitiv din țara noastră, cel puțin asta anunță ANM. De luni, 11 martie, valorile de temperatură vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Veștile sunt bune pentru zona agricolă. Cei de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) spun că vor cădea precipitații abundente la nivelul întregii țări.

Prognoza ANM pentru 18 – 25 martie

A doua parte a lunii martie vine cu o temperatură medie a aerului care va înregistra valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. În continuare, cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii ţări.

ADVERTISEMENT

Final cald de ”Mărțișor”. Prognoza pentru intervalul 25 martie – 1 aprilie

Vremea nu se strică sub aspect termic nici la final de martie. Meteorologii spun că temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Pe de altă parte, va ploua destul de însemnat în majoritatea regiunilor. Așadar, perioada sărbătorilor de Paște pentru catolici va fi una cu vreme caldă, dar destul de instabilă.

ADVERTISEMENT

Prognoza ANM pentru 1 – 8 aprilie 2024

A doua lună a primăverii lui 2024 debutează cu vreme caldă. Cei de la ANM spun că maximele termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric se va mai modera. Astfel, cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a României.

ADVERTISEMENT
Tags: