News

Prognoza meteo sâmbătă, 20 aprilie. ANM anunță averse de ploaie și ninsori la munte!

19.04.2019 | 18:47
Prognoza meteo sambata 20 aprilie ANM anunta averse de ploaie si ninsori la munte
ADVERTISEMENT

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sîmbătă, 20 aprilie! Astfel, aflăm că în vestul și nord-vestul țării vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și valori termice apropiate de cele caracteristice perioadei. În celelalte regiuni vor fi înnorări, pe arii restrânse va ploua slab, iar valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice datei.

Prognoza meteo pentru data de 20 aprilie anunță cer înnorat în mai toată țara

În zona montană vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni. Izolat se va forma brumă.

ADVERTISEMENT

Vremea în București

Vremea se va menține mai rece decât în mod normal. Cerul va avea înnorări și mai ales în cursul zilei, temporar va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo 20 aprilie
Prognoza meteo 20 aprilie

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea o zi de sâmbătă destul de friguroasă. Temperaturile maxime nu vor depăși 11 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la zero grade Celsius! În plus, cerul va fi mai mult noros și vor fi averse de ploaie!

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 20 aprilie
Prognoza meteo 20 aprilie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii se bucură de o primă zi de weekend însorită! Temperaturile maxime vor atinge 14 grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sun 4 grade Celsius. Chiar dacă cerul va fi ușor înnorat, sunt șanse foarte mici de precipitații, iar vântul va adia cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 20 aprilie
Prognoza meteo 20 aprilie

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi capricioasă. temperatura maximă va atinge 12 grade Celsius, iar cea minimă 5 grade Celsius. Vor și fi câteva averse de ploaie, iar vântul se va înteâi și va sufla la rafală cu 37 de kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo 20 aprilie
Prognoza meteo 20 aprilie