News

Program Cora de Paşte 2020. Care este intervalul orar pentru 18, 19, 20 şi 21 aprilie

14.04.2020 | 17:45
Program Cora de Paste 2020 Care este intervalul orar pentru 18 19 20 si 21 aprilie
Program CORA de Paște 2020
ADVERTISEMENT

În plină pandemie, marile magazine din România rămân deschise de Paște. Cu toate că vor opera după un program special, hipermarketurile Cora își vor aștepta clienții în fiecare zi.

Programul CORA de Paște, în 18, 19, 20 şi 21 aprilie

Conform site-ului oficial, programul variază în funcție de oraș sau de adresă.

Programul complet al hipermarketurilor Cora în perioada sărbătorilor de Paște va fi următorul:

Sâmbătă, 18 aprilie, în zona Lujerului, Pantelimon, orașele Alexandriei, Cluj Napoca, Drobeta, Bacău și Constanța Brătianu, hipermarketurile Cora vor fi deschise în intervalul orar 8:00 – 19:00.

ADVERTISEMENT

Extrem de important, special pentru „EROII DIN SPITALE, MAI și MApN”, magazinele vor fi deschise de la 7:30, iar în intervalul orar 7:30 – 8:00 vor avea acces în interiorul magazinelor doar angajații ministerelor respective.

Tot sâmbătă, 18 aprilie, însă în locațiile Sun Plaza, Baia Mare, City Park și Ploiești, magazinele vor fi deschise în intervalul orar 8:00 – 18:00. Facilitățile speciale pentru EROI rămân valabile.

ADVERTISEMENT

În 18-19 aprilie livrările și call centerul vor fi închise publicului larg. De asemenea, toate magazinele Cora vor fi închise în 19 aprilie, pentru ca și angajații Cora să poată sărbători Paștele acasă.

Luni, 20 aprilie, toate mgazinele vor fi deschise în intervlaul orar 9:00 – 17:00. Din 21 aprilie, toate magazinele revin la programul normal de operare 8:00 – 22:00.

ADVERTISEMENT

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Paşte 2020 al fiecăruia dintre magazinele Cora, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.cora.ro și să selecteze magazinul Cora în care urmează să vină la cumpărături.

Reprezentanții CORA anunțau că oamenii nu au motive să se calce în picioare în magazine, în condițiile în care există destule stocuri pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Precizăm, de asemenea, că nu s-a luat măsura raționalizării produselor. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți.

Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile și îi rugăm din nou pe clienți să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici și mâine și că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată țara”, explicau reprezentanții CORA.

ADVERTISEMENT