Life

O concurentă de la Mireasa, sezonul 9, acuzată că și-a bătut și jefuit iubitul! Dezvăluiri scandaloase

S-a aflat identitatea a trei dintre noile concurente de la Mireasa, sezonul 9. Emisiunea începe astăzi, 22 ianuarie 2024.
22.01.2024 | 13:45
O concurenta de la Mireasa sezonul 9 acuzata ca sia batut si jefuit iubitul Dezvaluiri scandaloase
Dezvăluiri scandaloase despre una din noile concurente de la Mireasa. În imagine, Antonia Horvath. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mireasa, sezonul 9, începe astăzi, 22 ianuarie 2024, iar FANATIK vă prezintă primele detalii despre concurentele noii ediții. Ca în fiecare an, și de data asta apar informații destul de controversate despre trecutul anumitor tinere care s-au înscris în show-ul de la Antena 1 pentru a-și găsi marea dragoste.

Începe Mireasa, sezonul 9, iar polemica e deja ”în floare”. Antonia, concurenta cu un trecut deloc glorios

Viperele Vesele nu se dezmint nici de data aceasta și oferă informații ținute la sertar de producătorii Mireasa, unele pe care de acum le va cunoaște toată lumea! Una dintre fete, de profesie tatuatoare, este Antonia Horvath.

ADVERTISEMENT

Conform paginii de Instagram care dă cele mai tari spoilere despre show-urile televizate de la noi, viitoarea concurentă Mireasa ar fi avut o relație ceva mai complicată, vreme de 4-5 ani, cu un tânăr DJ pe nume Ștefan.

Noua vedetă de la Antena 1, acuzată că și-a bătut iubitul DJ și l-ar fi furat

Viperele dezvăluie că povestea de amor pe care Antonia a trăit-o cu băiatul a fost una presărată cu episoade de agresivitate din partea ei. „Certurile s-au lăsat cu mulți pumni pe care ea îi aplica lui. El, acest tânăr care o iubea, îi încasa fără să riposteze și, oarecum, în tonul raporturilor dintre ei. El era, cumva, sub papucul ei”, notează Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Antonia, noua concurentă de la Mireasa, locuia în casa băiatului cu care nu ar fi avut un comportament tocmai ortodox. În 2018, Ștefan i-ar fi deschis Antoniei un salon de tatuaje în zona Cișmigiu, cu banii pe care aceștia i-ar fi produs din meseria de DJ prin cluburile din țară, dar și din afară. Fostul iubit al noii concurente de la Mireasa a mixat, printre altele, în Marea Britanie, Olanda și Elveția.

Viperele Vesele merg și mai departe cu informațiile despre noua vedetă Mireasa, iar șocul suprem abia acum vine! „Totul bine și relativ frumos până într-o zi, când, întors din Elveția, își găsește casa goală, fiindcă Antonia îi furase absolut tot, bani (mii de euro), mobilă, inclusiv cele două pisici, salvate de el de pe străzi.

ADVERTISEMENT

Ștefan o mai iertase și cu câteva luni în urmă. A fost și ultima iertare. Antonia se îndrăgostise de un cetățean american de origine arabă, cunoscut pe internet”, sunt dezvăluirile explozive făcute despre concurenta de la Mireasa.

Viperele Vesele susțin că Antonia de la Mireasa ar fi consumatoare de substanțe interzise

Și nu, încă nu s-a zis tot despre noua participantă de la Mireasa! Aceleași Vipere mai spun că Antonia ar fi o consumatoare de substanțe interzise, în special anumite boabe.

ADVERTISEMENT

„Antonia, fiind o veche consumatoare, ne întrebăm cum va face față restricțiilor de la Buftea pentru atât de multe luni. Poate a găsit o cale prin care să își dea ochii peste cap și acolo”, completează Viperele Vesele.

În afară de Antonia Horvath, în casa Mireasa vor intra și Cristina Mărăcinaru, o tânără de 24 de ani din Constanța, dar și Andrada Bostan, o fată de 19 ani (probabil cea mai tânără din acest sezon).

mireasa
Cristina și Andrada, celelalte două concurente de la Mireasa 9. Foto: Instagram Viperele Vesele

Două fete intră în emisiune ca să uite de relațiile toxice prin care au trecut. Cristi Marinescu, cel mai cunoscut nume din reality-show

Despre Cristina, Viperele spun că intră în casa din Buftea, pe care o numesc în mod ironic ”sanatoriu”, pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit, care i-a provocat multă suferință în relație. Tot pentru a-și vindeca sufletul, în urma unei dezamăgiri în dragoste, intră și fata de 19 ani.

Reamintim că în noul sezon Mireasa va fi concurent și Cristi Marinescu, devenit cunoscut datorită show-ului Puterea dragostei. Înainte de a se înscrie în show-ul de la Kanal D, Marinescu era deja obișnuit cu camera de luat vederi. Băiatul și-a câștigat existența, pentru o vreme, din videochat.

ADVERTISEMENT