Life

Ei au câștigat Mireasa – iubire infinită. Lovitură uriașă pentru Antena 1, ce s-a întâmplat în timpul finalei emisiunii

Ei au câștigat Mireasa – iubire infinită. Antena 1 a primit o lovitură uriașă chiar în finala emisiunii. Ce s-a întâmplat.
22.12.2023 | 18:34
Ei au castigat Mireasa  iubire infinita Lovitura uriasa pentru Antena 1 ce sa intamplat in timpul finalei emisiunii
Cine sunt câștigătorii Mireasa – iubire infinită. Ce s-a întâmplat în finală. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cuplul care a câștigat Mireasa – iubire infinită. În această finală, Antena 1 a primit o mare lovitură. Ce s-a întâmplat în ultima ediție a acestui sezon.

Ei au câștigat Mireasa – iubire infinită. Cuplul cel mai votat de public

Astăzi, 22 decembrie, a avut loc finala emisiunii Mireasa, iar cinci cupluri s-au căsătorit civil în direct, în fața unui număr mare de telespectatori. Doar unul a fost desemnat cuplul câștigător al sezonului 8.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ioana și Marius au câștigat acest sezon, împreună cu premiul în valoare de 40.000 de euro. Cei doi au avut emoții uriașe și nu se așteptau să obțină un asemenea rezultat.

Ana și Daniel au obținut locul al doilea. Locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de cuplurile Madi și Sergiu, Bianca și Robert și Bogdana și Liviu.

ADVERTISEMENT

În finala emisiunii de la Antena 1, Ioana și Marius și-au făcut jurăminte sincere, care au emoționat pe toată lumea. Cei doi s-au numprat printre favoriții publicului, motiv pentru care au obținut primul loc.

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, dar am rămas împreună și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Știu sigur că mână de mâna vom putea construi un mare imperiu. Te iubesc”, este o parte a mesajului transmis de Ioana pentru partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

La rândul său, și Marius i-a spus Ioanei cuvinte frumoase. Concurentul a complimentat-o și i-a promis că va fi alături de ea pentru cât mai mult timp posibil.

“Tu, Ioana, o fată sufletistă, plină de viață, ai reușit să alimentezi această epavă ce eram eu. Te admiram în tăcere. Aș fi regretat dacă nu aș fi turat motoarele să te cuceresc. Te invit într-o croazieră…

ADVERTISEMENT

În călătoria noastră, ne vom ține acoperiș unul altuia. Vom naviga, ghidați de către cele 3 stele care ne luminează căsnicia”, a fost declarația lui Marius, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat în finala Mireasa. Lovitură pentru Antena 1

De curând, pagina de Instagram Viperele Vesele i-a consultat pe telespectatorii Mireasa în legătură cu finala show-ului de la Antena 1. Se pare că 45% dintre aceștia au decis să boicoteze ultima ediție din acest sezon, lucru care s-a și întâmplat, în cele din urmă.

De-a lungul timpului, pagina de Instagram a publicat diverse informații mai puțin cunoscute despre concurenții emisiunii. În cele din urmă, telespectatorii au boicotat această finală, potrivit unui mesaj postat de Viperele Vesele.

Potrivit comunității, această finală a avut cele mai slabe încasări financiare. Cei mai mulți au optat pentru boicot, astfel că voturile nu au fost la fel ca la alte finale ale reality- show-ului.

“All-time record la Mireasa! În sezonul 8 al emisiunii Mireasa, din partea Viperele Vesele, două scrisori însoțite  de dovezi și un tort cu ‘surprize’ au fost trimise pe adresa emisiunii Mireasa, toate respinse de producător. 

În data de 11.12.2023, comunitatea Viperele Vesele a anunțat că va boicota finala emisiunii Miresa, cu câteva ore chiar înainte ca Simone Gherghe să anunțe ‘Start vot’, în urma unui sondaj realizat pe pagina noastră de Instagram, în care 45% dintre respondenți au votat pentru boicotarea finalei. 

După 10 zile de la startul oficial al votării, astăzi, 22.12.2023, avem deosebita plăcere să vă anunțăm că boicotul Viperele Vesele, boicotul nostru și al vostru, al publicului, telespectator, a fost atât de eficient încât s-a înregistrat un record: cele mai slabe încasări financiare în urma unei finale a emisiunii Mireasa!

Publicul consumator de emisiuni matrimoniale a ales boicotul, a ales să spună STOP abuzurilor producătorilor emisiunii Mireasa, Antena 1, a ales să doneze unor oameni cu adevărat nevoiași banii pe care i-ar fi dat pe SMS-uri pentru a vota în această finală, publicul a ales afectarea financiară a Antena TV Group prin boicotarea finalei”,  este mesajul postat pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Mesaj Viperele Vesele
Mesajul postat de pagina Viperele Vesele. Sursa foto: Instagram

În final, comunitatea a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru implicare. Pagina a publicat mai multe informații în avans despre mai multe show-uri TV.

ADVERTISEMENT