Sport

Programul etapei 6 din SuperLiga. Când se joacă FCSB – Poli Iași

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 6-a din SuperLiga. Când joacă FCSB meciul cu Poli Iași.
09.08.2023 | 12:54
Programul etapei 6 din SuperLiga Cand se joaca FCSB  Poli Iasi
FCSB joaca împotriva lui Poli Iași la doar 3 zile după manșa tur cu danezii din Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

LPF a anunțat programul etapei a 6-a din SuperLiga, care aduce dueluri extrem de interesante precum Petrolul – FC U Craiova 1948, U Cluj – CFR Cluj, Rapid – Farul sau FCSB – Poli Iași.

Programul etapei a 6-a, una dintre cele mai interesante din SuperLiga

Etapa a 6-a aduce o sumedie de dueluri extrem de interesante, derby-uri între echipe de tradiții și cu orgolii uriașe la nivelul galeriilor. Programul a fost publicat oficial pe site-ul lpf.ro.

ADVERTISEMENT

Vineri, 18 august

  • Ora 18:30 Petrolul Ploiești – FCU Craiova 1948
  • Ora 21:30 Universitatea Craiova – UTA Arad

Sâmbătă, 19 august

  • Ora 17:00 FC Botoșani – Oțelul Galați
  • Ora 21:45 FC Voluntari – Dinamo

Duminică, 20 august

  • Ora 18:15 Rapid – Farul
  • Ora 21:30 FCSB – Politehnica Iași

Luni, 21 august

  • Ora 18:30 Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt
  • Ora 21:30 U Cluj – CFR Cluj

Etapa a 6-a e deschisă de Petrolul – FC U Craiova 1948

Petrolul și FC U Craiova 1948 au un moral bun după ce au reușit primele victorii în SuperLiga, iar meciul de la Ploiești se anunță a fi unul extrem de interesant. „Lupii-galbeni” nu au însă cu cine să se dueleze în tribune, după ce Peluza Sud 1997 a anunțat că nu va mai susține echipa lui Adrian Mititelu.

O altă partidă foarte interesantă va avea loc la Arad, de la ora 21:30, între UTA și Universitatea Craiova. Pe arena „Francisc Neuman” se anunță un stadion arhiplin.

ADVERTISEMENT

Meciul zilei de sâmbătă este cel dintre Voluntari și Dinamo. O partidă specială pentru Bogdan Bălănescu, care a petrecut 20 de ani în Ștefan cel Mare, însă a spus la FANATIK SUPERLIGA că va ține cu ilfovenii împotriva „câinilor”: „O să țin cu Voluntariul la meciul cu Dinamo pentru că aici muncesc”. 

Ziua de duminică aduce două meciuri importante: Rapid – Farul și FCSB – Poli Iași

Duminică, de la 18:15, campioana României vine în Giulești pentru derby-ul cu Rapid. De la ora 21:30, FCSB va juca pe teren propriu cu Poli Iași. Rămâne de văzut dacă partida se va disputa pe stadionul Ghencea sau pe Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

E interesant și cum Elias Charalambous va aborda meciul cu moldovenii, ținând cont că FCSB are un program infernal și a folosit cea mai bună garnitură cu doar trei zile înainte la meciul cu danezii din Conference League.

Luni, 21 august, va avea loc derby-ul orașului Cluj-Napoca, dintre Universitatea și CFR. Duelul se anunță a fi unul incendiar, așa cum s-a obișnuit de-a lungul timpului. Toate meciurile vor fi transmise în direct de către trei televiziuni: Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

ADVERTISEMENT