Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noua senzație din SuperLiga, marcator în secunda 11, a fost dorit de FCSB

FC Voluntari a dat lovitura cu un jucător dorit și de FCSB. Cine e noua stea din SuperLiga. Dezvăluirile lui Bogdan Bălănescu.
08.08.2023 | 20:51
Noua senzatie din SuperLiga marcator in secunda 11 a fost dorit de FCSB
Doru Andrei e evaluat la doar 50.000 de euro de Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a reușit să marcheze cel mai rapid gol din actualul sezon al SuperLiga, în secunda 11, prin Doru Andrei. Dezvăluiri în premieră despre unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul românesc.

FC Voluntari a dat lovitura cu puștiul Doru Andrei: „E interesant de vreo 2 ani!”

Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ascensiunea fulminantă a lui Doru Andrei, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani. Jucătorul l-a impresionat pe Horia Ivanovici: „Ce viitor îi vedeți marcatorului din secunda 11, Doru Andrei? Mi s-a părut foarte interesant! L-am urmărit cu atenție”. 

ADVERTISEMENT

Bălănescu susține însă că puștiul e deja o certitudine: „Doru Andrei e interesant de vreo 2 ani! Nu uitați că a fost unul dintre cei mai buni jucători la naționala Under-19, la turneul final al Campionatului European”.

Oficialul ilfovenilor sper că Daniel Pancu îl va lua în calcul la naționala de tineret: „Am reușit să-l transferăm și de-asta lucrează cu noi. E un jucător extrem, extrem de valoros! Vezi vedea că el va da satisfacție atât la echipa de club și sper și la naționala Under-21. 

ADVERTISEMENT

FC Voluntari putea să îl piardă. A fost dorit de FCSB: „Am fost puțin mai rapizi”

Moderatorul emisiunii a vorbit și despre interesul FCSB-ului pentru Doru Andrei: „Știu că la un moment dat îl voia chiar FCSB-ul. S-a discutat”.

Bălănescu a dezvăluit cum a reușit Voluntariul să îl ia înaintea lui Gigi Becali: „Nu cred că se pune problema în momentul de față să-l dăm chiar la FCSB. Știu că ei au fost interesați să îl transfere de la Timișoara. Am fost puțin mai rapizi.

ADVERTISEMENT

Nu pot să fac nicio comparație cu alt jucător. El e Doru Andrei și joacă la Voluntari. Cu siguranță, dacă și joacă titular, avem încredere foarte mare în el, chiar dacă sezonul trecut a evoluat foarte puțin.

El s-a pregătit și e un băiat extraordinar, cu educație și care provine dintr-o familie foarte bună. Suntem foarte mulțumiți și mândri de el și de realizările lui”, a mai spus președintele echipei aflate pe locul doi în acest moment în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Doru Andrei, jucătorul meciului cu Rapid: „A avut adversari de calibru”

Bogdan Bălănescu e de părere că Doru Andrei a jucat entuziasmant tot meciul: „Nu numai că a dat golul, dar uitați-vă ce evoluție a avut pe tot parcursul meciului, în condițiile în care a avut niște adversari de calibru. Nu putem să spunem că a avut o evoluție bună în fața unor jucători modești”.

Președintele ilfovenilor a oferit detalii despre accidentarea lui Merloi: „George va efectua mâine un RMN, să vedem care e starea de sănătate. Eu sper să nu fie ceva grav și să revină mai repede pe teren. A demonstrat că e un jucător extraordinar. 

Are ceva la genunchi. I-a prins piciorul în cădere, cu greutatea adversarului și a lui. E o entorsă sau o întindere de ligamente. O să țin cu Voluntariul la meciul cu Dinamo pentru că aici muncesc”. 

FANATIK SUPERLIGA e LIVE de trei ori pe săptămână: luni, marți și vineri, de la ora 10:30, DOAR pe FANATIK.RO. Fanii pot urmări emisiunea și înregistrată, în premieră pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Doru Andrei, noua stea din SuperLiga, dorit de FCSB

ADVERTISEMENT