Fotbal international

Programul sferturilor Campionatului Mondial 2018! Brazilia – Belgia, duel de foc!

03.07.2018 | 23:55
Programul sferturilor Campionatului Mondial 2018 Brazilia  Belgia duel de foc

Marţi s-au jucat ultimele meciuri din faza optimilor de finală, iar programul sferturilor Campionatului Mondial 2018 este cunoscut. După două zile de pauză, vineri se vor disputa primele meciuri, fiind programate partidele Uruguay – Franţa şi Brazilia – Belgia.

Uruguay – Franţa se va disputa vineri, de la ora 17:00, la Nijni Novgorord. Înaintea partidei, Oscar Tabarez, selecţionerul sud-americanilor are o mare problemă. Edinson Cavani a ieşit accidentat în meciul cu Portugalia, iar la ultimele două antrenamente s-a pregătit separat. Francezii s-au calificat după un meci spectaculos cu Argentina, câştigat de “cocoşii galici”, scor 4-3.

Brazilia – Belgia, al doilea meci din programul sferturilor Campionatului Mondial 2018

Brazilia – Belgia se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul “Kazan Arena” din Kazan. Brazilienii s-au calificat după ce au învins Mexicul, scor 2-0, în timp ce belgienii au avut mari emoţii în meciul cu Japonia, câştigat de europeni, la ultima faza a meciului, scor 3-2. În semifinale, câştigătoarea acestui meci se va duela cu echipa care va triumfa în duelul Uruguay – Franţa.

Suedia – Anglia  se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul “Cosmos Arena” din Samara. Suedia s-a calificat în sferturi după ce a eliminat Elveţia, scor 1-0, în penultimul meci din optimile de finală de la CM 2018.

Rusia – Croaţia se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul “Fişt Olimpic” din Soci. Ruşii au produs una dintre marile surprize de la Campionatul Mondial 2018, eliminând, după loviturile de departajare, Spania, campionaă mondială în 2010. Croaţia a urmat acelaşi scenariu cu adversara din sferturi. Selecţionata pregătită de Zlatko Dalic a trecut, la penalty-uri, de Danemarca. În semifinale, câştigătoarea acestui meci se va duela cu echipa care va triumfa în duelul Suedia – Anglia.