Sport

Programul Universității Craiova în pauza de iarnă din SuperLiga. Conducerea oltenilor urmează să stabilească două amicale

Oltenii se pregătesc de stagiul de pregătire din această iarnă, care va avea loc în Antalya. Conducerea formației din Bănie urmează să stabilească două meciuri amicale.
31.12.2022 | 12:00
Programul Universitatii Craiova in pauza de iarna din SuperLiga Conducerea oltenilor urmeaza sa stabileasca doua amicale
Programul Universității Craiova în pauza de iarnă din SuperLiga. Conducerea oltenilor urmează să stabilească două amicale. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a făcut planurile pentru pauza de iarnă din SuperLigă. Oltenii s-au decis să efectueze cantonamentul în Antalya. FANATIK vă prezintă programul din Turcia al „alb-albaștrilor”, care așteaptă numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a echipei.

Programul Universității Craiova în pauza de iarnă din SuperLigă. Oltenii vor un amical cu o echipă calificată în primăvara europeană

Oltenii au terminat 2022 cu două victorii în SuperLiga, iar conducerea speră să continue parcursul bun și în următorul an calendaristic. Chiar dacă numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor întârzie, Universitatea Craiova a stabilit programul pentru pauza competițională.

ADVERTISEMENT

Astfel, jucătorii formației din Bănie se vor reuni pe 4 ianuarie și în aceeași zi vor decola spre Antalya, locația unde oltenii au decis să își desfășoare cantonamentul de iarnă. „Leii” din Bănie și-au ales cu atenție și hotelul unde vor fi cazați: Kaya Hotel.

Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova urmează să stabilească două partide de verificare în stagiul de pregătire din Antalya. Oltenii pot înfrunta Partizan Belgrad în Turcia, formație calificată în faza 16-imilor de finală din Conference League.

ADVERTISEMENT

Vor reveni în România pe 15 ianuarie, pentru a pregăti confruntarea cu trupa lui Flavius Stoican, care este programată 6 zile mai târziu. În tur, Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața celor de la FC Botoșani.

Jucătorii Universității Craiova au meniul pregătit pentru cantonamentul din Antalya: „Sper să fie unul de campioni”

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, chef Andrei Voica i-a avertizat pe jucătorii Universității Craiova să fie atenți cu mâncarea de sărbători. Bucătorul „alb-albaștrilor” a declarat că oltenii trebuie să fie în formă maximă, pentru că urmează stagiul de pregătire din Antalya.

ADVERTISEMENT

„Este foarte important să nu exagerezi și cred că nu vor exagera, pentru că ar trebui să se gândească la ei în primul rând, la familile lor. Trebuie să se păstreze, să înceapă anul foarte bine și fit. Vom pleca în cantonament și trebuie să îl înceapă așa cum trebuie”, a declarat Andrei Voica.

Cheful Universității Craiova speră ca a pregătit un meniu de campioni pentru jucătorii Universității Craiova. Acesta declara că oltenii vor avea două antrenamente zilnic, iar seara este foarte importantă proteina.

ADVERTISEMENT

„Campionatul bate la ușă, pentru că pe 21 avem primul meci, iar totul depinde de ei. Eu sper să fie un meniu de campioni, este un meniu special pentru pregătirea de iarnă, care este dat deja. Am încercat să combin, să avem carbohidrați, proteină și să avem orez, paste integrale, iar salatele să fie baza.

Antrenamentele vor fi dure pentru că vor fi și două antrenamente pe zi, atunci seara este importantă proteina. Pe lângă asta am introdus somnul în meniu, care are Omega 3 și asta este important pentru ei”, a declarat bucătarul Universității Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: