Sport

Oficial. Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj. Când va fi prezentat la Craiova ca nou antrenor principal. Update

Eugen Neagoe și-a reziliat unilateral contractul cu U Cluj și o va prelua pe Universitatea Craiova. Va semna contractul după Crăciun.
25.12.2022 | 12:19
Oficial Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj Cand va fi prezentat la Craiova ca nou antrenor principal Update
Eugen Neagoe, în pole position pentru a fi noul antrenor al Universităţi Craiova! Îşi negociază rezilierea cu U Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-12-2022
10:33

Oficial. Eugen Neagoe a reziliat cu U Cluj și va semna cu Universitatea Craiova după Crăciun

Eugen Neagoe nu mai este antrenorul lui U Cluj. Acesta a ales să rezilieze unilateral contractul cu ardelenii, iar despărțirea a devenit oficială încă de sâmbătă seară. Neagoe mai avea 2 ani și jumătate de contract cu U Cluj.

Eugen Neagoe și Mihai Rotaru se vor întâlni marți pentru a stabili ultimele detalii ale contractului pe care antrenorul îl va avea la Universitatea Craiova.

Totul ar urma să fie o simplă formalitate, iar cel mai probabil miercuri Neagoe va fi prezentat ca antrenor al Universității Craiova.

23-12-2022
13:50

Prima reacție oficială din partea Universității Cluj după ce Eugen Neagoe își negociază rezilierea contractului

Eugen Neagoe își negociază rezilierea contractului cu U Cluj și se află în pole-position pentru a o prelua pe Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK

Radu Constantea, președintele celor de la Universitatea Cluj, a confirmat dorința lui Mihai Rotaru de a-l aduce pe Eugen Neagoe pe banca Universității Craiova și a precizat că și „Geană” vrea să plece în Bănie.

„M-a sunat şi mi-a spus că are ofertă de la Universitatea Craiova, că l-au contactat cei de acolo, că îşi doreşte să plece, că e vorba de Craiova, echipa lui de suflet şi aşa mai departe.

El nu a reziliat contractul, e sub contract cu noi, cu Universitatea Cluj. Îl aştept la discuţii. Va sosi şi vom vedea ce soluţii se pot găsi”, a precizat Radu Constantea, potrivit actualdecluj.ro

Universitatea Craiova a încheiat pe locul 5 în SuperLiga la final de an, cu victorii în ultimele două etape, 1-0 cu CS Mioveni şi 3-0 cu Chindia Târgovişte. Echipa a fost condusă de Dragoş Bon, antrenor interimar după plecarea lui Mirel Rădoi de la echipă.

Eugen Neagoe, în pole position pentru a fi noul antrenor al Universităţi Craiova! Negociază rezilierea cu U Cluj

Din informaţiile FANATIK, Universitatea Craiova vrea să îl numească pe Eugen Neagoe. Cel poreclit “Geană” este alesul lui Mihai Rotaru pentru a doua parte a sezonului, iar singurul impediment este contractul pe care îl are la U Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Eugen Neagoe îşi negociază rezilierea de echipa clujeană, iar dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, va prelua conducerea tehnică a Universităţii Craiova.

Numit în luna august a acestui an antrenor la U Cluj, Eugen Neagoe a obţinut şase victorii şi şapte egaluri în cele 19 meciuri în care a antrenat “şepcile roşii”. Atras de mirajul Universităţii Craiova, antrenorul vrea să îşi rezilieze contractul cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Rotaru l-a dorit înapoi pe Reghe!

Una dintre variantele lui Mihai Rotaru a fost şi readucerea lui Laureţiu Reghecampf, aşa cum FANATIK a scris în exclusivitate, însă românul este sub contract cu Neftci Baku şi fără a plăti clauza de reziliere ar fi fost imposibil să îl readucă pe Reghe pe “Oblemenco”.

Astfel, patronul Universităţii Craiova s-a reorientat spre Eugen Neagoe, cel pe care îl avea în vizor de mai mult timp. “Geană” a fost dorit în 2021 şi de rivala din oraş, FC U Craiova. Atunci, Adrian Mititelu a negociat cu Neagoe, dar nu au ajuns la niciun acord.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, pe lista lui Gigi Becali după plecarea lui Nicolae Dică

În actuala stagiune, antrenorul s-a aflat şi pe lista lui Gigi Becali pentru a deveni antrenor la FCSB. Se întâmpla după meciul direct dintre U Cluj şi FCSB, câştigat de “şepcile roşii” cu 2-1, care a determinat plecarea lui Nicolae Dică.

Patronul Gigi Becali declara pentru FANATIK că Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe sunt variantele de înlocuire: “Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

ADVERTISEMENT

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Becali.

Până la urmă niciunul dintre cei doi nu au ajuns la FCSB, Mihai Pintilii fiind omul care a condus echipa în ultimele meciuri din 2022 şi să o ducă până pe locul 3, după ce o lungă perioadă roş-albaştrii au fost în afara play-off-ului.

  • 55 de ani are Eugen Neagoe
  • 12 este numărul de echipe antrenate în carieră de Neagoe

  • 2,30 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT