Sport

Programul Universităţii Craiova în pauza pentru meciurile naţionalei! Unde îi duce Reghecampf şi ce jucători revin pe teren. Exclusiv

Laurenţiu Reghecampf pregăteşte un cantonament de 10 zile la Poiana Braşov.
26.08.2021 | 11:22
Programul Universitatii Craiova in pauza pentru meciurile nationalei Unde ii duce Reghecampf si ce jucatori revin pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început sezonul cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică, dar grecul a fost demis după înfrângerea din Conference League 0-1 pe terenul lui FK Laci, în prima manşă a turului al doilea preliminar.

După dezastrul cu FCSB, 1-4 pe Arena Naţională cu Dragoş Bon interimar la olteni, patronul Mihai Rotaru l-a numit principal pe Laurenţiu Reghecampf, cu obiectiv declarat titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, cantonament montan la Poiana Braşov

Laurenţiu Reghecampf a ratat perioada de pregătire din intersezon şi are nevoie de mai multe zile cu echipa în care să repare din mers anumite aspecte din jocul formaţiei sale.

FANATIK a aflat că oltenii se pregătesc de un cantonament montan, la Poiana Braşov, în perioada 31 august – 9 septembrie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Universitatea Craiova şi-ar dori să dispute şi unul sau două meciuri amicale în această perioadă şi încearcă să găsească adversari disponibili.

Cantonamentul montan urmează să aibă loc după meciul cu Rapid de sâmbătă, 28 august, de la ora 21:00. Oltenii vor pleca spre Poiană marţi, 31 august, urmând să revină la Craiova pe 9 septembrie, cu patru zile înainte de următorul meci, contra lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan şi Antoine Conte revin după accidentări

Trupa din Bănie i-a pierdut pe Andrei Ivan şi Antoine Conte în înfrângerea 1-4 în faţa lui FCSB, pe 25 iulie. Românul nu a rezistat decât 17 minute înainte să fie schimbat din cauza problemelor musculare. Francezul, în schimb, a părăsit gazonul după aproape o oră de joc.

„Știu că a început recuperarea. Și Ivan, și Conte. El e spre bine (n.r. Andrei Ivan), una peste alta. Doar că trebuie pus la punct să nu se mai întâmple vreo recidivă. Nu au fost la vraci”, declara Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor face parte din lotul deplasat la Poiana Braşov, iar Laurenţiu Reghecampf îi va urmări cu atenţie. Din informaţiile FANATIK, ambii fotbalişti vor reveni în lot şi au şanse să apară în următorul meci.

Pe 13 septembrie, Universitatea Craiova joacă împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a opta a Ligii 1. Partida se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT