Fotbal intern

Universitatea Craiova, galop de sănătate cu Progresul Spartac! Mamut, omul meciului

27.11.2020 | 22:39
Universitatea Craiova galop de sanatate cu Progresul Spartac Mamut omul meciului
Progresul Spartac - Universitatea Craiova 0-3 Live video. Ivan Mamut, gol și pasă de gol în prima repriză
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să se impună cu 5-0 în fața celor de la Progresul Spartac, meci din 16-imile Cupei României. Oltenii nu au avut nicio problemă în fața unui adversar net inferior.

A fost un galop de sănătate pentru echipa lui Corneliu Papură, care a început acest meci cu titularii din Liga 1. Mamut, Ofosu și Bic au înscris primele goluri pentru echipa olteană în acest meci.

ADVERTISEMENT

Confruntarea s-a disputat pe Ion Oblemenco, deși Progresul Spartac a fost, teoretic, gazda acestei confruntări.


Progresul Spartac – Universitatea Craiova 0-5 (Mamut 29, 85, Bic 35, Ofosu 45+1, Bălașa 57 pen.) VEZI VIDEO 

FINAL DE MECI! U Craiova se impune cu 5-0.

Min. 85: GOOOOOOOL Craiova! Mamut reușește dubla

Min. 57. GOOOOL U Craiova! Bălașa transformă penalty-ul

Min. 56. Pernalty pentru U Craiova! Voican îl faultează clar pe Bărbuț în careu

Start în partea secundă! 

PAUZĂ: Craiova conduce clar după primele 45 de minute.

Min. 45+1: GOOOOL Universitatea Craiova! Marchează și Ofosu, din pasa lui Mamut.

Min. 35: GOOOOL Universitatea Craiova! Marchează și Ovidiu Bic.

Min. 29: GOOOOL Universitatea Craiova! Oltenii deschid scorul prin Ivan Mamut.

Start de meci!

Echipele de start:

PROGRESUL: Voican – Vlad, Parfeon, Alexandrescu, Lixandru – Grigore, Petcu, Ditu, Milea – M. Ion, E. Radu. Rezerve: Jipa – Pacionel, Ed. Matei, Ohaci, Cazaciuc, Bodea, Tong,

ADVERTISEMENT

U CRAIOVA: Pigliacelli – Vladoiu, Balasa, M. Constantin, Vatajelu – Bic, Cicaldau, Nistor – Cimpanu, Mamut, Ofosu. Rezerve: Marinescu – Papp, Bancu, Screciu, Mateiu, N. Constantin, Capatana, Barbut, Tudorie.


UPDATE, 27 noiembrie, ora 20:31/  Stadionul „Ion Oblemenco” are parte și de o premieră. În stația de amplificare a arenei nu se vor mai auzi imnurile Universității Craiova înainte de fluierul de start, ci o melodie dedicată celui care a fost Diego Armando Maradona. Mai precis, „La Vida Tombola”. De asemenea, fotbaliștii s-au antrenat pe „Life is life”, iar pe tabela de scor au fost proiectate imagini cu fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 noiembrie, ora 20:25/ Suporterii Științei au pregătit mai multe mesaje, dar și o coregrafie pe scaunele de la Peluza Nord. Aceștia îl omagiază pe Diego Maradona. De altfel, este recunoscut faptul că fanii olteni sunt înfrățiți cu cei de la Napoli.

mesaje suporteri
Diego Maradona, omagiat de fanii olteni
suporteri craiova
Un mesaj pentru „frații” de la Napoli

UPDATE, 27 noiembrie, ora 18:50 / Fotbaliștii Universității Craiova vor evolua în tricouri inscripționate cu chipul lui Diego Maradona și mesajul „AD10S DIEGO”. Oltenii îi aduc, astfel, un ultim omagiu celui care este considerat de multă lume a fi cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

ADVERTISEMENT
Oltenii vor purta tricouri cu chipul lui Diego Maradona
Oltenii vor purta tricouri cu chipul lui Diego Maradona

Progresul Spartac – Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida Progresul Spartac – Craiova se joacă vineri, 27 noiembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV. Puteţi să o vizionaţi în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

Fiind vorba de un meci între echipe aflate în categorii diferite evident că oltenii sunt priviţi drept unii dintre cei mai mari favoriţi la calificare dintre toate participantele la această fază a Cupei. Progresul Spartac ocupă locul 3, cu 16 puncte, în seria a 4-a a Ligii a 3-a, la zece puncte de liderul CSA Steaua.

Craiova are ca obiectiv şi câştigarea Cupei României

Cu toate acestea Corneliu Papură, antrenorul juveţilor, spune că ar fi cea mai mare capcană în care ar putea cădea echipa sa dacă s-ar considera învingătoare dinainte. “Trebuie să arătăm pe teren diferenţa de divizie, nu pe hârtie” – spune cel care a preluat pentru a treia oară în mai puţin de doi ani banca Craiovei.

Cu siguranţă, chiar dacă ia meciul foarte serios şi unul dintre obiectivele acestui sezon este şi câştigarea Cupei Craiova nu va trimite pe teren cel mai bun unsprezece ci un mix între câţiva titulari şi jucători care au evoluat mai puţin. Chiar şi aşa valoarea lotului lui Corneliu Papură este indiscutabil superioară Progresului Spartac.

Bairam rămâne în continuare pozitiv

COVID-ul rămâne încă o problemă în tabăra olteană. Ştefan Bairameste în continuare pozitiv şi se află în izolare iar Alex Cicâldău abia şi-a revenit şi ar putea intra, pentru a recăpăta ritmul de joc. La fel şi Nicuşor Bancu este bun de joc după ce a fost testat negativ.

Progresul Spartac, antrenată de ani de zile de acelaşi inimos Andrei Ieremia, are un lot extrem de tânăr, cel mai bătrân jucător împlinind abia 23 de ani. A reuşit să dea lovitura în 32-imi, când a eliminat pe Rapid cu 3-2 după prelungiri. Însă la Craiova gazdele au primit cota 1,10 de la bookmakeri iar oaspeţii 17,00.

 

 

ADVERTISEMENT