Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Proiectul CSA Steaua, făcut praf: “Uită-te ce e acolo! Este ruşinos”

CSA Steaua beneficiază de un stadion modern, dar nu atrage oamenii la stadion.
27.10.2023 | 17:52
Proiectul CSA Steaua facut praf Uitate ce e acolo Este rusinos
Reacții după imaginile cu arena Ghencea la meciul CSA Steaua - Ceahlăul. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa armatei nu reușește să atragă lumea la stadion, deși are un stadion modern, pe care probabil și l-ar fi dorit multe echipe din prima divizie.

CSA Steaua, analizată

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat situația echipei CSA Steaua, Robert Niță spunând că nu este normal ca un stadion atât de frumos să fie gol la duelul dintre CSA Steaua și Ceahlăul.

ADVERTISEMENT

Ai văzut meciul de ieri? Eu vad brand, culori, stadion, cum să nu fie lume la meci, eu înnebunesc. Uite-te ce e acolo, ăia sunt urcați sus (n.r. galeria gazdelor), zici că sunt în deplasare. Uită-te ce e acolo, e rușinos.

Vin ăia de la Rapid, e păcat de stadionul ăsta și din fotbalul din România că beneficiază de un astfel de stadion și uită-te cum se vede. Jos pălăria pentru cei din galerie că se duc, câți sunt, se duc etapă de etapă. dar cum să joci mă, uită-te la tribunele alea, zici că e stadionul închis”, a spus Robert Niță, deranjat de imaginile din Ghencea de la meciul cu Ceahlăul.

ADVERTISEMENT

Alin Buzarin spune că la meciurile din deplasare se vede prezența galeriei CSA Steaua, deoarece aceștia sunt grupați restrâns de forțele de ordine.

Ei când se duc la Dej sau în altă parte, se văd pe stadionul ăla, galeria, că e stadion mic, îi ține poliția grupați”, a completat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a intervenit și a spus că Steaua a murit, conform deciziilor instanței, în 1998, fiind înființate alte două echipe, una în 2003, FCSB și alta în 2017, CSA Steaua.

Am spus ceva, Steaua a murit în 98, s-a terminat, asta spune instanța. Mai există în acest moment CSA Steaua, exact cum a spus și Lăcătuș, în 2017 și FCSB-ul lui Gigi Becali înființat în 2003”, a fost intervenția lui Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

E o chestie corporatist-globalizantă care vine de pe vremea arestărilor lui Băsescu. Nu comentăm verdictele instanței, dar noi putem să credem, în interiorul nostru, că sunt niște tâmpenii verdictele acelor instanțe. Tu spui că a murit murit în 1998, eu când mă uit la echipa FCSB-ului, acolo văd Steaua“, a completat Alin Buzarin, despre decizia instanței.

Cristi Coste a spus că, deși Steaua a murit, există însă fani roș-albaștri, unii dintre ei fiind alaturi de FCSB, iar alții alături de CSA Steaua.

Ca să completez, mai există roș-albaștri în acest moment, unii țin cu echipa din Ghencea, unii țin cu echipa lui Becali, unii mai mulți, majoritatea“, a fost intervenția lui Cristi Coste.

Buzarin crede că FCSB este continuarea Stelei deoarece adună zeci de mii de suporteri pe stadion, în timp ce echipa armatei este doar o gaură în bugetul statului.

Au făcut 50.000 de pe stadion, au fost în cupele europene, pe când ceilalți sunt o gaură bugetofagă. Ei nu au nicio vină, jucătorii, nimeni nu are nimic cu băieții ăștia“, a încheiat Alin Buzărin.

HORIA IVANOVICI sau Cristi Coste și invitații lor sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Reacții despre CSA Steaua

ADVERTISEMENT