Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un patron din SuperLiga vrea să bage bani la CSA Steaua: “Mă aliez cu domnul Pițurcă!”

Un patron important din SuperLiga a mărturisit că ar fi interesat să vină la CSA Steaua, dacă s-ar implica și fostul selecționer Victor Pițurcă.
27.10.2023 | 13:03
Un patron din SuperLiga vrea sa bage bani la CSA Steaua Ma aliez cu domnul Piturca
Un patron important din SuperLiga a mărturisit că ar fi interesat să vină la CSA Steaua, dacă s-ar implica și fostul selecționer Victor Pițurcă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O legendă în Ghencea, Pițurcă a afirmat că plănuiește să preia gruparea din eșalonul secund alături de foștii colegi și are de gând să aducă oameni cu bani cu ajutorul cărora să poată dezvolta clubul.

Un patron din SuperLiga, interesat să preia CSA Steaua

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că ar fi interesat să investească la CSA Steaua și crede că prietenul său de la FCSB, Gigi Becali, nu s-a supăra.

ADVERTISEMENT

”E, na, Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Pițurcă poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat. Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, așa că… Nu știu dacă m-aș duce mâine, dar…

Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăți din astea. Dânsul e un om bun. Mă prețuiește și mai tare pentru că dânsul ține la acest nume Steaua, fie el FCSB sau CSA. La Steaua m-aș duce investitor, dar nu mă duc, dar m-aș duce”, a declarat Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Becali explică de ce decizia instanței ajută FCSB

Victor Pițurcă a anunțat că vrea să preia Steaua, după ce clubul deținut de Ministerul Apărării a obținut o nouă victorie în instanță cu FCSB privind lupta pentru palmares. Decizia a fost dată la Curtea de Apel București.

Totuși, Gigi Becali a explicat la FANATIK SUPERLIGAhotărârea este în favoarea FCSB și că ”militarii” nu se mai pot asocia cu un privat pentru a putea obține dreptul de a promova în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

”Hotărârea e favorabilă și spune: ‘Nu pot permite, nu pot avea ei pretenții la palmares’. CSA nu poate să emită pretenții. Ce altceva? (n.r. mergeți la ÎCCJ?) Și asta ne e favorabilă nouă, dar mergem mai departe ca să fie mai clară că acum au divizat palmaresul în 4. Palmaresul e numai unul, nu poate fi divizat”, a spus Becali.

Florin Talpan a celebrat victoria în instanță contra FCSB-ului cu un amplu mesaj postat pe pagina personală de Facebook. Juristul CSA Steaua a cerut recunoștință și a adus acuzații la adresa lui Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici. Duminică, 29 octombrie, ora 10:30, are loc o ediție specială după întâlnirea Petrolul – FCSB.

Iftime, interesat să investească la CSA Steaua

ADVERTISEMENT