Sport

Propunere controversată pentru Casemiro. Un coleg de la naționala Braziliei l-a îndrumat să plece de la Manchester United

Casemiro a primit o propunere controversată din partea unui coleg de la naționala Braziliei. Mijlocașul defensiv a fost sfătuit să plece de la Manchester United.
15.04.2023 | 08:08
Propunere controversata pentru Casemiro Un coleg de la nationala Braziliei la indrumat sa plece de la Manchester United
Casemiro a fost sfătuit să plece de la Manchester United. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Casemiro a fost sfătuit să plece de la Manchester United de Danilo, coechipierul său de la echipa națională a Braziliei. Cei doi fotbaliști din naționala Selecao au evoluat împreună și la Real Madrid. Mijlocașul de 31 de ani s-a transferat în vară pe Old Trafford pentru 70,65 de milioane de dolari.

Casemiro, îndrumat să plece de la Manchester United de un coleg de la naționala Braziliei

Casemiro a avut nevoie de timp pentru a se integra la Manchester United, însă treptat, mijlocașul brazilian a ajuns om de bază în echipa de start aliniată de Erik ten Hag. În ciuda evoluțiilor consistente, fostul fotbalist de la Real Madrid este sfătuit să plece de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Propunerea a venit din partea lui Danilo, fundașul stânga de la Juventus. Trecut și pe la Manchester City, internaționalul brazilian a mărturisit că s-ar bucura să-l aibă coleg pe Casemiro și la Juventus. „Uitați-vă la cele mai bune echipe și toate au în componență brazilieni care fie sunt căpitani fie muncesc din greu.

Marquinhos este la PSG, Thiago Silva la Chelsea, Casemiro a demonstrat atât la Real Madrid cât și la United, Allison la Liverpool, Ederson la Manchester City, luându-i astfel locul lui Fernandinho”, a declarat Danilo, potrivit SportBible.

ADVERTISEMENT

Danilo, cuvinte de laudă la adresa lui Casemiro: „Aș iubi să pot juca alături de el”

Danilo i-a lăudat pe fotbaliștii brazilieni care, spune el, s-ar putea integra fără probleme la echipe mari de fotbal. Fostul fotbalist de la Manchester City este convins că mijlocașul Casemiro se va simți ca „acasă” în lotul „Bătrânei Doamne”.

„Percepția asupra jucătorilor brazilieni s-a schimbat, toți acești jucători ar putea să vină aici și să joace pentru ani și ani. Aș iubi să pot juca alături de Casemiro, s-ar simți ca acasă la noi”, a mai spus Danilo. Declarațiile făcute de Danilo nu sunt la voia întâmplării, deoarece îl leagă o prietenie de lungă durată cu Casemiro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă perioada petrecută împreună la Real Madrid, Danilo și Casemiro au evoluat la naționala Braziliei atât la juniori, cât și la prima reprezentativă. Fosta națională a lui Tite a dezamăgit la Cupa Mondială din Qatar, unde a fost eliminată în sferturile competiției de către Croația.

Danilo și Casemiro, meciuri în Europa League

Juventus și Sevilla, echipele de club pentru care evoluează Danilo și Casemiro, au jucat joi seară în sferturile Europa League. Fundașul stânga a fost titluar în victoria torinezilor, scor 1-0 cu Sporting. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gatti în minutul 73.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Casemiro a jucat toate minutele în meciul Manchester United – Sevilla, scor 2-2 în sferturile Europa League. Formația de pe Old Trafford a condus cu 2-0 după golurile lui Sabitzer din minutele 14 și 21.

Totul s-a năruit pentru Manchester United pe finalul meciului. În minutul 84 și în minutul 90+2 Tyrell Malacia și Harry Maguire au înscris în propria poartă, iar cele două formații pleacă de la egalitate în meciul retur de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.


  • 1,70 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Nottingham – Manchester United

ADVERTISEMENT