Sport

Cum s-a transformat transferul lui Casemiro la Manchester United într-un eșec total! Real Madrid, singura pe plus

Brazilianul Casemiro a fost titularizat o singură dată la Man. United de Erik ten Hag după transferul de 72 de milioane de euro de la Real Madrid.
25.09.2022 | 20:29
Cum sa transformat transferul lui Casemiro la Manchester United intrun esec total Real Madrid singura pe plus
Brazilianul Casemiro, 30 de ani, a fost cumpărat de Manchester United de la Real Madrid pentru 72 de milioane de euro. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Se spune că banii nu aduc fericirea, iar brazilianul Casemiro simte și el pe propria piele acest sentiment după transferul de la Real Madrid la Manchester United pentru 72 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte bonusuri de performanță în valoare de 13 milioane .

Casemiro, niciun meci ca titular în Premier League

Deși el a fost cel care și-a dorit mutarea pe Old Trafford, sud-americanul s-a trezit retrogradat pe banca de rezerve la United din titular indiscutabil la Real.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Bernabeu, Carlo Ancelotti nu concepea să înceapă vreun meci fără tridentul magic din linia din mijloc, compus din Casemiro, Luka Modric și Toni Kroos, managerul “diavolilor roșii” are cu totul alte planuri, iar sud-americanul are de suferit.

Astfel, la o lună după transferul de la Real Madrid, Casemiro nu știe încă ce înseamnă să începi ca titular un meci în Premier League!

ADVERTISEMENT

Doar 51 de minute în trei meciuri de Premier League

Mai mult, el nu a adunat încă niciun meci întreg din totalul minutelor disputate în cel mai puternic campionat de fotbal din lume. Casemiro a debutat la cinci zile după semnarea contractului său cu Man. United, pe 27 august, în victoria cu 1-0 de pe terenul lui Southampton, în care a strâns doar zece minute pe teren.

În următorul joc, cu Leicester City, de pe 1 septembrie, ten Hag i-a oferit 31 de minute de joc, dar trei zile mai târziu, l-a introdus pe teren abia în minutul 80 în succesul cu 3-1 în fața liderului Arsenal.

ADVERTISEMENT

Acela a fost și ultimul meci disputat de United în campionat întrucât următoarele partide au fost amânate în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Ten Hag: “Casemiro trebuie să se obișnuiască cu felul meu de a privi fotbalul”

Casemiro a fost integralist doar în meciul cu Real Sociedad, din Europa League, pierdut cu 1-0 pe Old Trafford, apoi a evoluat doar o repriză în confruntarea cu Sheriff Tiraspol din deplasare.

ADVERTISEMENT

“Casemiro este nou în echipă și trebuie să se adapteze. Trebuie să se obișnuiască cu felul meu de a juca fotbal. De asemenea, McTominay joacă foarte bine”, a explicat olandezul Erik ten Hag situația delicată a brazilianului, care a început din primul minut doar una din totalul celor cinci partide jucate de United după venirea lui.

Titular în ultimul meci al Selecao, câștigat cu 3-0 în fața Ghanei, Casemiro are în față o problemă cu care nu s-a mai confruntat în ultimii ani, când a fost unul dintre starurile indiscutabile la Real Madrid. Iar primul meci al lui Man. United după pauza internațională este derby-ul cu rivala City, pe 2 octombrie.

ADVERTISEMENT