PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că a avut cască la conferința de presă. Imaginea ”dovadă” a fost publicată de Gabriela Firea

Alexa Serdan   
în HotNews
13/11/2019, 21:19
PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că a avut cască la conferința de presă. Imaginea ”dovadă” a fost publicată de Gabriela Firea
A avut sau nu Klaus Iohannis cască în timpul conferinței de presă. Sursa foto: g4media.ro

Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă în jurul orei 18 și a fost întrebat dacă are cască în ureche. Acest amănunt a fost adus în discuție și de șefa PSD Viorica Dăncilă. După încheierea conferinței de presă susținută de fostul premier al României, Primarul Capitalei Gabriela Firea a afirmat că președintele în exercițiu a avut o cască în momentul în care a discutat cu jurnaliștii. 

Fake News veritabil. Klaus Iohannis a avut o cască la conferința de presă

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea și fostul ministru al Sănătății Florian Bodog susțin că președintele Klaus Iohannis a purtat în conferința de presă o cască și că răspunsurile i-au fost suflate. Cei doi politicieni au distribuit pe conturile de socializare ”dovada” conform căreia contracandidatul Vioricăi Dăncilă din turul doi al alegerilor prezidențiale a purtat o cască în urechea stângă.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!??Ghinion!!!”, a scris Gabriela Firea pe contul de Facebook.

„Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, este mesajul senatorului PSD Florian Bodog legat de același subiect.

Are sau nu cască președintele României
Acesta este colajul postat de Gabriela Firea și Florian Bodog. Sursa foto: Facebook.com

Președintele a reacționat spontan. PNL a publicat o fotografie care demonstrează că nu are cască

După ce mai mulți reprezentanți PSD au postat fotografii care ”arată” că președintele a venit în conferința de presă cu cască, PNL a publicat o fotografie făcută lui Klaus Iohannis în acest moment. Acest amănunt a fost comentat și de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„N-am înțeles întrebarea ușor stupidă dacă n-are o cască în ureche. Cum să ai o cască prin care să ți se spună când vorbești liber și răspunzi la întrebări pe care nu le cunoști dinainte. E imposibil așa ceva. Nu se poate așa ceva. Aici președintele a reacționat spontan, excelent, arătându-și urechea dreaptă, urechea stângă, apoi creștetul capului, aici este casca. Nu s-a arătat indignat. A găsit răspunsul perfect”, a declarat CTP, potrivit digi24.ro.

 

 

 

Închide ×