News

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. „Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ”

PSD anunță că va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Paul Stănescu vine cu acuzații grave la adresa guvernanților.
21.08.2021 | 16:26
PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Citu Cu Pinocchio in frunte increderea in executiv este la pamant
ADVERTISEMENT

Secretarul General al PSD, Paul Stănescu, anunță că social democrații vor depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

Depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL „echivalează cu susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal”, susține Paul Stănescu.

ADVERTISEMENT

Secretarul General al PSD consideră că sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare.

PSD va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Paul Stănescu: ”Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern”

Secretarul General al PSD aduce acuzații grave la adresa guvernului și consideră că liberalii „trebuie opriți înainte de a transforma cu totul România într-o țară penală, dar liberală”.

ADVERTISEMENT

„Viziunea lui Cîțu: O Românie penală, dar liberală

Cu un condamnat în fruntea executivului și viitor președinte de partid, Iohannis și PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept.

Depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL echivalează cu susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal.

ADVERTISEMENT

Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină «Doar Penali în funcții publice»”, se arată în mesajul secretarului general al PSD, conform Mediafax.

Paul Stănescu, atac dur la adresa guvernului Cîțu. „Două treimi din români se întreabă în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%”

„Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern.

Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcția greșită și se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%?

ADVERTISEMENT

Pentru toate aceste motive vom depune moțiune de cenzură! Trebuie opriți înainte de a transforma cu totul România într-o țară penală, dar liberală!”, se arată în mesajul transmis de Paul Stănescu și PSD.

ADVERTISEMENT