Sport

PSG, în linie dreaptă cu tratativele pentru Julian Nagelsmann. Când ar urma să fie făcut anunțul oficial în privința antrenorului

PSG ar putea să îl numească antrenor principal pe Julian Nagelsmann în locul lui Christophe Galtier. Ce șanse sunt ca germanul să ajungă la Paris.
09.06.2023 | 18:06
PSG in linie dreapta cu tratativele pentru Julian Nagelsmann Cand ar urma sa fie facut anuntul oficial in privinta antrenorului
Julian Nagelsmann e liber de contract din luna martie. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG e în căutarea unui nou antrenor după ce Galtier nu și-a îndeplinit obiectivele și a adus doar titlul pe Parc des Princes. După ce a refuzat să preia Chelsea, Nagelsmann ar putea fi noul antrenor al parizienilor.

PSG, negocieri cu Julian Nagelsmann, fostul antrenor al lui Bayern Munchen

Dorit și pe banca lui Tottenham, Nagelsmann negociază în acest moment cu Paris Saint-Germain, fiind liber de contract deja de câteva luni. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a dezvăluit că cele două părți sunt foarte aproape să ajungă la o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Concediat de campioana Germaniei în mijlocul sezonului și ieșit din cursă pentru a prelua Spurs, Julian Nagelsmann a fost și pe lista celor de la Napoli.

Cu toate acestea, Nagelsmann are șanse mari să fie noul antrenor al lui PSG, iar mutarea ar putea fi anunțată în zilele următoare. La Bayern Munchen antrenorul de 35 de ani a reușit să câștige Bundesliga și de două ori Supercupa Germaniei.

ADVERTISEMENT

PSG l-ar fi dat afară deja pe Christophe Galtier

Deși a câștigat titlul, ratarea Ligii Campionilor și a Cupei Franței l-ar fi costat postul pe Galtier, chiar dacă dacă mai avea un an contract cu PSG. Pe lista șeicilor ar fi fost și alte nume precum Zinedine Zidane, însă fostul star al naționalei Franței a refuzat categoric.

Conform Foot Mercato, Nagelsmann ar fi vrut să îl aducă antrenor secund pe Thierry Henry, însă fostul mare atacant ar fi refuzat de asemenea propunerea. Analistul Amazon și CBS Sports preferă să petreacă mai mult timp în Anglia și nu ar vrea să se mute la Paris.

ADVERTISEMENT

Un motiv ar fi familia, însă Thierry Henry nu vrea să fie vioara a doua și preferă mai degrabă să fie antrenor principal la o echipă și să fie el cel care ia deciziile importante.

Gigantul din Ligue 1 s-a clătinat după plecarea lui Lionel Messi

Cu Lionel Messi plecat de la PSG și Neymar sau Mbappe pe picior de plecarea, campioana Franței a primit o puternică lovitură la nivel de imagine. Doar în prima zi de plecarea campionului mondial, parizienii au pierdut peste 1,5 milioane de fani pe pagina oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, noul antrenor ar putea gestiona mai bine un lot fără atâtea vedete și personalități extrem de puternice. Parizienii au început deja în forță campania de transferuri și l-au adus pe Marco Asensio de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT
Tags: