Sport

Puștiul lui Gică Hagi vrea să marcheze în poarta FCSB-ului: „Să fiu decisiv”. Ce a spus „veteranul” Farului înaintea derby-ului de pe Arena Națională

Jucătorii lui Gică Hagi i-au pus gând rău FCSB-ului, înaintea meciului direct. Cine este puștiul care vrea să marcheze în poarta roș-albaștrilor.
16.04.2023 | 17:40
Pustiul lui Gica Hagi vrea sa marcheze in poarta FCSBului Sa fiu decisiv Ce a spus veteranul Farului inaintea derbyului de pe Arena Nationala
Constantin Grameni și-a propus să înscrie în poarta FCSB-ului. Ce a declarat Ionuț Larie. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB este obligată să câștige pe teren propriu cu Farul, luni 17 aprilie, de la ora 20:30. CFR Cluj a obținut toate cele trei puncte din partida cu Sepsi, iar jucătorii campioanei au pus presiune pe roș-albaștrii. Totuși, fotbaliștii pregătiți de Gică Hagi i-au pus gând rău echipei antrenate de Elias Charalambous.

Constantin Grameni vrea să marcheze în poarta FCSB-ului: „Să fiu decisiv”

Farul are amintiri plăcute de la ultima deplasare pe Arena Națională. Jucătorii lui Gică Hagi au învins-o pe FCSB cu 3-2, după ce au marcat de două ori în prelungirile partidei. Așa cum ne-a obișnuit, Gică Hagi va miza pe jucători tineri și în partida cu FCSB pe care o consideră o mare provocare.

ADVERTISEMENT

Unul dintre puștii-minune ai „Regelui” este Constantin Grameni. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani este jucător de bază pentru Farul, adunând 32 de meciuri în actuala stagiune în care a marcat șase goluri și a pasat de trei ori decisiv. Ultima reușită a venit chiar în ultima etapă în partida câștigată de Farul, scor 3-2 cu Universitatea Craiova.

Mijlocașul care a fost recent convocat de Emil Săndoi la naționala României U21 vrea să scuture plasa celor de la FCSB în derby-ul de la București. „Doamne ajută să marchez și cu FCSB, sper să continui cu goluri în meciurile decisive din play-off, să marchez cât mai mult și să-mi ajut echipa.

ADVERTISEMENT

Încerc să am un impact asupra jocului, să fiu decisiv, pentru că și postul asta îmi cere. Sunt bucuros că am aceste realizări din ce în ce mai des”, a declarat Constantin Grameni.

„Vetaranul” Ionuț Larie se așteaptă la o altă atitudine din partea FCSB: „Își vor dori mult mai mult să câștige”

FCSB a pierdut ambele meciuri din sezonul regular cu Farul. Pe lângă eșecul cu 2-3 de pe Arena Națională, echipa lui Elias Charalambous a pierdut la Ovidiu, scor 1-3 anul trecut. În vârstă de 36 de ani, Ionuț Larie este cel mai experimentat fotbalist de la Farul.

ADVERTISEMENT

Stoperul a înscris din penalty în partida câștigată de Farul, scor 3-2 cu Universitatea Craiova. Constănțeanul a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB în sezonul 2017-2018, reușind să înscrie un gol în 15 partide. Experimentatul fundaș se așteaptă la o altă partidă împotriva roș-albaștrilor în comparație cu cele din sezonul regular.

„Un nou meci cu FCSB, partidă dificilă. Nu contează că i-am bătut de două ori în campionatul regular, acum va fi cu totul alt meci. Cred că ei își vor dori mult mai mult să câștige acum, însă mergem la București cu încredere, cu plăcerea de a juca fotbal și sperăm să ne întoarce cu puncte”, a spus Ionuț Larie.

ADVERTISEMENT

FCSB – Farul, derby sub presiune după victoria CFR-ului

CFR Cluj a câștigat mai clar decât o arată scorul cu Sepsi în a patra etapă din play-off. Echipa lui Dan Petrescu a fost condusă cu 1-0, însă a câștigat cu 2-1 la capătul unui meci pe care l-au dominat cap-coadă. Astfel, campioana ultimelor cinci sezoane s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul și s-a distanțat la patru de FCSB.

Cele două rivale ale ardelenilor se înfruntă în partida care închide etapa a 4-a a play-off-ului. Va fi un meci de totul sau nimic, mai ales pentru FCSB a căror șanse la titlu vor scădea radical dacă nu va câștiga. De cealaltă parte, Farul va rămâne lider indiferent de rezultatul de pe Arena Națională, însă cu CFR Cluj la doar un singur punct în spate.

Echipele antrenate de Gică Hagi și Dan Petrescu se întâlnesc în ultima etapă a turului din play-off, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30. În etapa cu numărul 5, FCSB merge în Giulești pentru derby-ul cu Rapid.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „X și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT