Sport

Gică Hagi a anunțat obiectivul Farului pentru derby-ul cu FCSB: „Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Gică Hagi a anunțat care este obiectivul Farului pentru derby-ul cu FCSB. Antrenorul liderului a precizat că meciul de pe Arena Națională va fi o mare provocare.
15.04.2023 | 17:37
Gica Hagi a anuntat obiectivul Farului pentru derbyul cu FCSB Asa cum a zis Petrescu daca suntem favoriti inseamna ca am facut ceva fantastic
Gică Hagi este optimist înaintea returului Sheriff - Farul. Foto: Facebook Farul Constanța
ADVERTISEMENT

FCSB – Farul este partida care închide etapa a patra a play-off-ului din SuperLiga. Meciul programat pe Arena Națională are loc în a doua zi de Paște de la ora 20:30. Gică Hagi speră ca echipa sa să continue forma bună pe care o arată în fața roș-albaștrilor.

Gică Hagi a anunțat obiectivul Farului în derby-ul cu FCSB: „O provocare mare pentru noi”

Farul este lider în play-off, iar cu o nouă victorie în fața celor de la FCSB, echipa antrenată de Gică Hagi s-ar distanța la opt puncte de roș-albaștrii. În sezonul regulat, ambele victorii le-au revenit „marinarilor”. Dacă la Ovidiu, Farul a câștigat, scor 3-1, în returul de pe Arena Națională echipa antrenată de Gică Hagi s-a impus cu 3-2 după ce au marcat de două ori în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a anunțat că principalul obiectiv al Farului pentru meciul cu FCSB este ca echipa să marcheze goluri. „O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate.

Are un lot extraordinar. E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate. Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri.

ADVERTISEMENT

Altfel, nu putem aspira la nimic. Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare derby-ului FCSB – Farul.

„Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

După remiza CFR-ului cu FCSB, Dan Petrescu a recunoscut că Farul este favorită la câștigarea campionatului. Gică Hagi i-a fost recunoscător „Bursucului”. „Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Conducătorul de la Farul l-a lăudat pe Florinel Coman care se află într-o continuă creștere de formă. „Decarul de Aur” al României a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI oferta uriașă primită de FCSB din Premier League pentru fotbalistul care recent a împlinit 25 de ani.

„Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a mai spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă. Spre deosebire de meciul cu CFR Cluj, FCSB se va putea baza pe Malcom Edjouma și Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, care nu concepe un alt rezultat decât victoria pentru FCSB în partida cu Farul. Cu un succes, roș-albaștrii se pot apropia la două puncte de lider. Etapa a patra din play-off este deschisă de duelul CFR Cluj – Sepsi.

ADVERTISEMENT